Gość 21.07.2004 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Witam wszystkich chcących odwiedzić nasze progi. Budowę zaczęliśmy rok temu w czerwcu 2003r. Dom ma powierzchnię= dół-130m2, góra 140m2. Obecnie kończymy wykańczać dół, górę odpuszczamy- poczekamy na lepsze czasy. Jest nas w sumie trójka- ja czyli mama, tatuś i synek Szczepciu. Nieraz będzie się przeplatał na tle zdjęć . No to chyba wszystko- zapraszam... Teraz trochę nowych zdjęć ze środka http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=24213&kat=2&grupa=&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 21.07.2004 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Elegacja w całym calu.Dom pięknie widać - od rodziców:) Najefektywniejsze jest ogrodzenie . Mozecie zdradzić skąd te kamyki? kamory? czy inne szlachetne minerały? Wszystkie dobrego... w nowym domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.07.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 bardzo ładny domeka ogrodzenie intrygujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 21.07.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Ano ładny, a kominek bardzo oryginalny.No i tempo niezłe, tylko pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 22.07.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Domek pierwsza klasa , bardzo podoba mi się też kominek, jest bardzo oryginalny i na pewno stanowić będzie ozdobę salonu, moje gratulacje . A jaki to projekt i z jakiej pracowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 super domek a ogrodzenie - hmmm bardzo, bardzo intrygujące - podoba mi się trzymam kciuki za cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Bardzo fajny domek Ogrodzenie bardzo pomysłowe Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Ależ słodyczy na me serce struchlone Dziękuję Wam za tak miłe słowa. Szczerze mówiąc strasznie się obawiałam pokazując zdjęcia. Ale cieszę się, że Wam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.07.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Dołączam się do zachwytów. Świetny dom! Nie widać po nim, że jest taki ogromny, piękne proporcje. Czekam na zdjęcia wnętrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Historia ogrodzenia-Ogrodzenie to sprawa czystego przypadku- cały czas myślałam nad klinkierem, ale słupki chciałam mieć na 4cegły- koszt takiego płotu był zawrotny nie mówiąc o robociźnie. No i tak myśleliśmy i.. wpadłam na to, żeby zrobić go z kostki granitowej. Miałam na oku firmę która wykonuje różności z kostki (chodniki, płoty etc.) Szef firmy polecił mi lepsze rozwiązanie i super tańsze, a mianowicie odpad z kostki granitowej- cena za tonę to 20zł. Potrzebowałam 20 ton no i robocizna też nie była najdroższa. I wyszedł taki płot, że Wam też się podoba Kominek jest superancki. Na żywo wygląda-nie chwaląc się- naprawdę fajnie. Zrobię kilka fotek z lepszego ujęcia. Projekt nazywa się turkus z pracowni- nazwy nie pamiętam- napiszę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 22.07.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 gorgucena za kostkę rewelacja i wcale nie widać, że to odpad. Skąd to bierzesz?pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 i powiedz ile metrów masz tego fajowego płotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Mieszkam na Dolnym Śląsku- bogatym w granit, tak więc i te ceny nie są tak kosmiczne jak pewnie w Wawie. Odpad jest jednak b.tani a wygląda wg mnie rewelacyjnie. Fachowiec od płotu załatwiał kostkę- pewnie w Strzegomiu albo gdzieś blisko Strzegomia. Przywieźli dwie wywrotki i sporo zostało- pokusimy sie na ułożenie dróżki do domu- ale już sami bo robocizna z tego odpadu na ułożenie drogi już kosztuje 80zł/m2. Drogo. Fachowcy(3osoby) układali ten płot miesiąc czasu (długość 40m) Jest to robota strasznie czasochłonna- każda kostka ma inny wymiar, dużo było drobnicy- ale i dzięki niej płot wygląda delikatniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 22.07.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Bardzo zgrabny domekMam podobny kominek adres strony www w stopce.Ile Cię kosztował Twój (wkład + obudowa + robocizna)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Bardzo zgrabny domek Mam podobny kominek adres strony www w stopce. Ile Cię kosztował Twój (wkład + obudowa + robocizna)? Zielona twój kominek to ja juz sobie dużo wcześniej pooglądałam- m.in. to ty mnie nim zainspirowałaś. Tak więc mam okazję ci podziękować i dziękuję baaardzo . Koszt- 9tys. komplet (obudowa, wkład, robocizna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 23.07.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Mi się podaba. Jest ładny. Prezenuje się jak trzeba. Ogrodzenie ciekawe i nieszablonowe. Moje gratulacje ! Tak trzymać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizers 27.07.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 kominek brak słów reszta też fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwadrat 28.07.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 28.07.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Bardzo fajny domek no i ten kominek intrygujący.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 29.07.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Zainspirowana popmysłem na ogrodzenie zadzwoniłam do Strzegomia i sie ciut rozczarowałam cena. O odpadach jako takich mowy nie było a jedynie zaoferowano mi niesortowaną kostke granitową 8/11 w cenie 170 zl/tone. Troszke dużo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts