kacha110 24.03.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 gorgu masz podobny układ do mnie. też mam wykuszową jadalnię przy kuchni, ale nie otwartą kuchnię ) reszta inna Ile wyniosły Cię meble kuchenne ? Podoba mi się coś takiego, ale ciemneijsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Dzieki Grogu, bardzo ladne to ogrodzenie, no i teraz widze jaki to piekny dom. Powodzenia zycze w dalszych pracach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.03.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Kacha- mebelki trochę wyniosły- ok.10tys. bez sprzętu Firma to Wolsztyńskie Fabryki Mebli- drewno olcha. Kolor ciemny też bardzo mi się podoba (bardziej niż mój jasny) jednak o wyborze przewazył fakt, że jasny jest niebrudzący i nie widać na nim zacieków, kurzu, plam ani łapek mojego super bałaganiarskiego synka Co do zamkniętej kuchni i jadalni to super pomysł- bedziecie na pewno również b.zadowoleni z takiego układu. Zeljka- ciesze się, że ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 No nareszcie zdjęcie płotu http://foto.onet.pl/upload/17/75/_484481_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 No czemu takie male, ten plot zasluguje na lepsza prezentacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 No czemu takie male, ten plot zasluguje na lepsza prezentacje!!! Zeljka- zajrzyj proszę na początek strony- tam dałam adres swojego albumu- i zdjęcie płotu faktycznie jest większe. Tutaj wyszło faktycznie małe- za bardzo pomniejszyłam. Zeljka czy dobrze myślę, że mieszkasz w Chorwacji? http://foto.onet.pl/upload/19/44/_485025_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 gorgu - jeszcze raz się powtórzę: ogromnie mi się podoba Twój płot Jest rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Piekny plot, trawa cudowna. Nie nie mieszkam w Chorwacji, kiedyz mieszkałam (jestm obiwatelem Chorwacji), ale od 12 lat mieszkam tutaj w Polsce. Mój mąż jest polakiem i moj sym też, a ja.., czuje sie tutaj między polakami - jak w domu. Polska to moja druga ojczyzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Och Zeljka- gdzieś u mnie dzwoniło ale w którym kościele No to się tylko cieszyć, że ci się podoba i że się yutaj znalazłas. Język polski opanowany masz perfekt.Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts