Kodak 14.03.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Hydraulik wymieniając u mnie ostatnio grzejnik zasugerował, że instalację (prawie 40-letnią) przydałoby się odkamienić. Są podobno do tego specjalne urządzenia, znalazłem nawet firmę która się czymś takim zajmuje http://visterma.pl/ tylko moje pytanie, czy warto? będzie widać różnicę? czy takiego usuwania kamienia nie powinno się robić regularnie? przyznaję, że wcześniej o niczym takim nikt mi nie mówił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 14.03.2016 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Hydraulik wymieniając u mnie ostatnio grzejnik zasugerował, że instalację (prawie 40-letnią) przydałoby się odkamienić. Są podobno do tego specjalne urządzenia, znalazłem nawet firmę która się czymś takim zajmuje http://visterma.pl/ tylko moje pytanie, czy warto? będzie widać różnicę? czy takiego usuwania kamienia nie powinno się robić regularnie? przyznaję, że wcześniej o niczym takim nikt mi nie mówił... Prosze i Polacy sie wzieli za produkcje tych wynalazkow. Do tej pory to chyba domena Hamerykanska byla. Bylo setki razy. Magnesy trwałe, generowane pola, magnetyczne, zmienne, szybko zmienne, wolno zmienne, rurki z powlokami nano-srutu tutu itd, itp. Wszystko to po to zeby CIe kasy obedrzec :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek17 15.03.2016 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Hydraulik wymieniając u mnie ostatnio grzejnik zasugerował, że instalację (prawie 40-letnią) przydałoby się odkamienić. Są podobno do tego specjalne urządzenia, znalazłem nawet firmę która się czymś takim zajmuje ... tylko moje pytanie, czy warto? będzie widać różnicę? czy takiego usuwania kamienia nie powinno się robić regularnie? przyznaję, że wcześniej o niczym takim nikt mi nie mówił... Takie rzeczy jak odkamienianie instalacji robi się chemicznie. Ale w domowych instalacjach to sprawa zupełnie nieopłacalna. A instalując magnetyzery to różnicę zauważysz głównie w lżejszym portfelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts