pattaya 23.07.2004 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Wojtek-nie wiem jak są robione,ale wszyscy budowlańcy chwalą.Bugal-co się da biorę na firmę odliczam vat i podatek.A tak gwoli sprostowania to jestem MĘŻCZYZNĄ!!!!!!!!!193 cm 90kg.Chyba zmienię nick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.07.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 pattaya,to Ty masz idealne warunki do rozwiązywania konfliktów sasiędzkich,nie wiem tylko czy masz czartne BMW ale jak coś to kolegą Mariuszem z Radomia możecie stworzyc duet - na tym forum jest juz parę co na cito potrzebuja psychologicznego wsparciasprawdź sobie te bloczki - z wibroprasy sa równiutkie o gładkich powierzchniach i równych kantach, te z formy w zależności od zawibrowania mają mniej lub więcej tzw. raków czyli dziurek po powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.07.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Ceny wrocławskie;beton b15 - 247 zł brutto, wygląda na to że betoniarnie się ugadały i nikt nie sprzedaje taniej, chyba że jakieś do których jakości nie można mieć zaufaniabloczki 2,20 bez negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.07.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 BK,juz Ci kiedys pisałem o przynależności terenowej betoniarn,gdzie sprawdzałaś ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 23.07.2004 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Wojtusiu!Nie mam czarnego BMW ani starej Calibry czy pierdzącego Golfa po "tuningu".Nie jestem również łysy.Nie ubieram się w skóry,nie noszę złota(tylko obrączka).Jestem normalnym facetem lat 34 wychowanym na rocku raczej tym cięzkim,ubieram się normalnie,mam wspaniałą żonę i najwspanialszą na świecie córeczkę lat 1 .A sąsiadów chyba większość z Was może mi pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 23.07.2004 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 No wiecie co To, że człowiek pochodzi z miasta olimpijczyków, nie oznacza iż sam nim jest Nie generalizujcie i nie spłycajcie sprawy Mówisz pattaya, że masz lux sąsiadów? TO może nieskromnie zapytam : Może Ty się budujesz obok mojej działki ?? ) Godów - Wiejska ? ) Pozdrawia ciężko i uczciwie pracujący Mariusz i jego niepracująca (jeszcze:]) żona Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.07.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 BK, juz Ci kiedys pisałem o przynależności terenowej betoniarn, gdzie sprawdzałaś ceny? ceny sprawdzałam w Abecie i Sanbecie, oprócz tego w Dyckerhoff, ale słyszałam niepochlebne opinie o tym ostatnim. Chyba nie ma sensu w innych - chodzi tez o jakość. wygląda na to że rejonizacja nie obowiązuje a betoniarnie sie po prostu zmówiły na jeden poziom cen i solidarnie go trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeeF 23.07.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Niestety nie mogłem czekać dłużej...Kupiłem dzisiaj - stal zbrojeniowa fi 12 - 2650 brutto/tonę,fi 8 - 3700 brutto/tonę, fi 6 gładka - 2,95 brutto/kg.Informacyjenie beton po 208 brutto z pompą, a bloczki 12x25x38 widzę że chyba najdroższe w Polsce 2,95 brutto + transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 23.07.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Niestety nie mogłem czekać dłużej... Kupiłem dzisiaj - stal zbrojeniowa fi 12 - 2650 brutto/tonę, fi 8 - 3700 brutto/tonę, fi 6 gładka - 2,95 brutto/kg. Informacyjenie beton po 208 brutto z pompą, a bloczki 12x25x38 widzę że chyba najdroższe w Polsce 2,95 brutto + transport skąd jesteś, gdzie bloczki kupywałeś ?, pod Białymstokiem, okolice Księżyna mają bloczki po 1,90 i sprzedadzą po tyle bez faktury, cena jeszcze do negocjacji. A mniejsze bloczki 25-tki znalazłem nawet po 1,20zł bo gość kupił i zrezygnował z budowy, gdyby nie to że jest bardzo drogi transport do Marek bym już je miał na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeeF 23.07.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 skąd jesteś, gdzie bloczki kupywałeś ?, ................. Łomża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 24.07.2004 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Nie Mariuszu,nie na Godowie.Na granicy Radomia i Janiszewa.Pola ,lasy,brzózki,czerwone kozaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 25.07.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Co za ceny!!!! Ceny jak z przed roku!!!! Mi za B20 z pompą zaśpiewali najpierw 270 (zjechał do 260). Szukałem dalej.... i za 207 PLN już chciałem dostać gdy kupiłem za 180 PLN. Stal kupowałem na początku marca za 2200/ tonę (tydzień później już była po 2900) a Wasze ceny to mni epowaliły na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 26.07.2004 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Ostatecznie bloczki po 1,50 bez rachunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio 27.07.2004 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 A ja myslalem ze jestem mistrzem swiata bo wytargowalem bloczki po 1,80 bez rachunku ale sa lepsi mistrzowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcy 27.07.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Pattaya, Mariusz - czy możecie podać namiary na jakieś składy budowlane w Radomiu? Z takimi cenami jak podajecie. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 27.07.2004 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Marcy-wysłałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 27.07.2004 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 A teraz pytanie do fachowców!Przy laniu ław oczywiście nie udało się utrzymać poziomu.Jedni mówią,że wyrówna się na bloczkach,drudzy że trzeba zrobić szalunki i nadlać.Kto ma rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 27.07.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 A teraz pytanie do fachowców! Przy laniu ław oczywiście nie udało się utrzymać poziomu.Jedni mówią,że wyrówna się na bloczkach,drudzy że trzeba zrobić szalunki i nadlać. Kto ma rację? ??? Dlaczego nie udało się utrzymac poziomu? U mnie są równe jak stół. Co do równiania to zależy ile wynosi różnica. Do 2 cm to da się na zaprawie, ale więcej to ryzykowne. Nadlanie też tak sobie mi się podoba, ale chyba lepiej niz na zaprawie. Tak czy inaczej powinni ci to zasponsorować "fachowcy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juana i lucas 27.07.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Witamy wszystkich "starych" forumowiczów. Zaczynamy budowę i zmaganie się z cenowymi tematami. A propos betonu - ja utargowałem B-15 za 135,- pln + 14,- (pompa)/ m3 nieźle? może macie jakies tańsze źródła? a jeszcze pytanko: czy warto szalować ściany fundamentu? a drugie czy piwnicę można wymurować pustakami murarskimi (z betonu). pozdrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 28.07.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 cena za beton i pompę jest bardzo, bardzo dobra, pewnie bez fakturki? u mnie ściany fundamentowe nie były szalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts