samotnik 16.03.2016 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Wykonawca stanu surowego pomalował więźbę raz i twierdzi, że drugi raz to powinno się malować dopiero przy okazji robienia elewacji. "Bo się i tak pobrudzi". Tymczasem na elewacji będą deski... Mam go cisnąć, żeby zrobił od razu drugi raz, czy też jest coś w tym racji? Będzie duży nawis nad tarasem, wygodniej teraz byłoby to zrobić, dopóki nie ma konstrukcji tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 16.03.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 cisnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sochala 20.03.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Wykonawca stanu surowego pomalował więźbę raz i twierdzi, że drugi raz to powinno się malować dopiero przy okazji robienia elewacji. "Bo się i tak pobrudzi". Tymczasem na elewacji będą deski... Mam go cisnąć, żeby zrobił od razu drugi raz, czy też jest coś w tym racji? Będzie duży nawis nad tarasem, wygodniej teraz byłoby to zrobić, dopóki nie ma konstrukcji tarasu. Oczywiście, że cisnąć. Teraz impregnacja powinna nastąpić dwukrotnie, a pobruzenie nie wiem jakim ma być argumentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts