maciejtoya 16.03.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Witam, Chciałbym wybrać stelaż podtynkowy ale nie wiem na jaki się zdecydować oraz nie wiem co jest istotne i na co zwracać uwagę.Chciałbym kupić 3 szt. Dwa do dużej łazienki (wc + bidet)- montowane w ścianie gk. Jeden do łazienki na dole - montowanie w wykuciu w ścianie murowanej.Proszę o jakieś rady, modele itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 16.03.2016 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Możesz zwracać uwagę na przycisk który ci się podoba . I na jego podstawie wybrać stelarz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszcz Jaszczonb 17.03.2016 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Jeśli chodzi o stelaż podtynkowy WC do zabudowy GK to od siebie mogę polecić Roca Duplo WC (ROCA A89009000K), stelaż jest bardzo solidny i dobrej jakości na poziomie Geberit, ale tańszy. W zestawie jest wszystko co potrzebne do montażu, który jest bardzo prosty, dodatkowo Roca ma bardzo ładne przyciski i tańsze niż u konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 17.03.2016 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 mam dokładnie te same stelaże i również polecam . Kupiłem ze względu na ładne przyciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszcz Jaszczonb 17.03.2016 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 No i Roca miski WC też ma ładne. Poza tym sprawdzona jakość i rozsądna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 31.03.2016 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Ja też mam zestaw Roca: stelaż + miska i jestem zadowolony. Polecam również mniejsze miski, szczególnie jeśli miejsce w łazience masz ograniczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts