viviene 17.03.2016 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Witam, w jednym z okien pcv w domu mam problem ze skraplającą się wodą z szyb. Wiem,że jest to wina wentylacji i wiem jak problem rozwiązać ale mam pytanie: między tym oknem a parapetem jest taka niewielka szczelinka (zdjęcie). Skraplająca woda z okna tam wniknęła i zrobiło się brzydko i czarno - podejrzewam,że jakiś grzyb. Czy po wyczyszczeniu tego (ile się da bo pod samo okno na pewno nie dojdę) mogę to zalepić silikonem ? Wystarczy silikon zwykły sanitarny? Zdaje się,że ma jakieś właściwości grzybobójcze. Proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 17.03.2016 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 cóż...grzybek rośniewyczyścić, zasilikonować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viviene 17.03.2016 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 cóż...grzybek rośnie wyczyścić, zasilikonować A jaki silikon wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 17.03.2016 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Tylko sanitarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viviene 17.03.2016 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Tylko sanitarny Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts