arztin 17.03.2016 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 (edytowane) Witacie rozglądam sie za firmą która wybuduje mój domek... Myślę o firmie Riser Domy z Jaworzna. Czy ktoś z Was budował z tą firmą? Jakie macoe doświadczenia? Pozdrawiam Edytowane 17 Marca 2016 przez arztin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arztin 21.03.2016 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 naprawdę NIKT ?? NIC?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guidgen 20.08.2016 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 WitamPowoli rozglądam się, za wykonawcą w okolicy Żywca i też ta firma wpadła mi w oko (ze względu na znajomość budownictwa energooszczędnego). Budował się ktoś może z nimi i może podzielić się opinią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalecki70 18.01.2017 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Znajomi z nimi budowali, mieszkają od roku i są generalnie zadowoleni z jakości. Z tego co pamiętam mieli super kontakt z ich pracownikami. Ale to okolice Katowic były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qba30 18.01.2017 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Drooooogo, bardzo drogo.Jak zbierałem oferty na SSO (robota, materiał, sprzęt) to ich oferta wypadła najdrożej. Oferta na dom wg projektu Galilea 2M wynosiła 240 000 zł netto gdzie średnia ofert wynosiła 200 000 a wybudowałem za 195 000.Co do jakości się nie wypowiadam bo nie wiem, rozmowy były rzeczowe i w dobrej atmosferze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldemar_1972 02.02.2017 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Mi też wyceniali – projekt domu przy cyprysowej, ogólnie kontakt był bardzo fajny i konkretny i nie byli najdrożsi (zebraliśmy 4 oferty). Ale wybraliśmy firmę tańszą o ponad 10 tys. Teraz żałuję, bo spieprzyli mi fundamenty i zniknęli :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_gregor 03.02.2017 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Tak, tak i specjalnie się zarejestrowałeś aby o tym napisać Normalne. A Ty się nigdy nie zarejestrowałeś np na forum motoryzacyjnym tylko po to żeby napisac że nowa skoda sąsiada mało pali, świetnie jeździ i jest przestronna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Briksdal 11.01.2018 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Ktoś ma może nowe informacje na ich temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertkala 25.02.2018 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Ja się nad nimi zastanawiałem i doszła do mnie historia, że na jednym z budowanych przez nich osiedli jeden do przechylił się o 15 stopni, nierdzewne balkony rdzewieją, na ścianach wychodzi grzyb i odpadają tynki w niektórych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max008 27.04.2018 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Cześć.Ja zacząłem z riser budowę domu.I na dzień dzisiejszy trudno mi cokolwiek powiedzieć poza tym że mają bardzo dużo roboty i robią podwykonawcami nie koniecznie z doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts