Pola19 18.03.2016 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Witajcie, najpierw żale:) - powiem Wam, że mierność obsługi w naszym państwie mnie przeraża. Nie będę wdawała się w szczegóły bo długo by pisać ale jeśli sam producent twierdzi, że nie musi znać klasy zamrażalnika, który sprzedaje to nie mam więcej pytań. Mam do Was prośbę - może ktoś z Was jest w stanie wytłumaczyć mi dlaczego model lodówki GBB530PZQZS jest droższy od modelu GBB530PZCPS (model nowy) o 350 zł? przy czym jedyna różnica w modelach to wyświetlacz - w droższej jest zewnętrzny. Z producentem, że już tak powiem to gadka na ten temat jak z głupim więc już nie liczę na pomoc z ich strony. A przy okazji, może ktoś z Was ma któryś model i może powiedzieć czy się sprawdza czy nie. Sprawa dość pilna bo już chciałabym zamawiać, muszę tylko dokonać wyboru między tymi dwoma modelami. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 18.03.2016 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Witajcie, najpierw żale:) - powiem Wam, że mierność obsługi w naszym państwie mnie przeraża. Nie będę wdawała się w szczegóły bo długo by pisać ale jeśli sam producent twierdzi, że nie musi znać klasy zamrażalnika, który sprzedaje to nie mam więcej pytań. Mam do Was prośbę - może ktoś z Was jest w stanie wytłumaczyć mi dlaczego model lodówki GBB530PZQZS jest droższy od modelu GBB530PZCPS (model nowy) o 350 zł? przy czym jedyna różnica w modelach to wyświetlacz - w droższej jest zewnętrzny. Z producentem, że już tak powiem to gadka na ten temat jak z głupim więc już nie liczę na pomoc z ich strony. A przy okazji, może ktoś z Was ma któryś model i może powiedzieć czy się sprawdza czy nie. Sprawa dość pilna bo już chciałabym zamawiać, muszę tylko dokonać wyboru między tymi dwoma modelami. pozdrawiam ten droższy model ma szufladę "0" a tańszy jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola19 19.03.2016 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 ma szufladę 0 - widziałam w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 20.03.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 jak na stronie LG włączyć porównanie to droższa ma "Szuflada Fresh 0 Zone" a tańsza 'Strefa Fresh Zone", a na zdjęciach wygląda że obie mają "0" hmmmm.. o co tu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola19 21.03.2016 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 przewertowałam wszystkie dostępne dokumenty producenta - maja tam niezły bałagan, na infolinii nie są w stanie odpowiedzieć nawet z jakiego materiału wierzchniego zbudowana jest lodówka - to tak na marginesie a na infolinii powiedziano mi, że "Szuflada Fresh 0 Zone" a 'Strefa Fresh Zone" to jedno i to samo - tez zwróciłam na to uwagę. Jeszcze ciekawiej jest z rocznym zużyciem energii i decybelami przy modelu GBB530PZCPS (jeden z dokumentów składa się z dwóch stron, na których widnieje etykieta z pojemnością, decybelami, rocznym zużyciem, klasa energetyczną i nazwa modelu - model ten sam, klasa energetyczna też, pojemność też ta sama a decybele i roczne zużycie inne - i jak to wytłumaczyć??). Na infolinii konsultowali to z managerem produktu - otrzymałam odpowiedz, że to błąd i powinna być tylko jedna strona dokumentu (wskazano która) ale w 2gim dokumencie znalazłam znów podwojenie informacji i można sądzić, że to nie błąd tylko jest tego jakies uzasadnienie ale manager produktu nie potrafi tego wyjaśnić - skierował pytanie do fabryki. O pomstę do nieba to woła. Chcę wybrać jeden z tych dwóch modeli a już przez 2 tygodnie nikt nie jest w stanie wyjaśnić mi różnicy ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 21.03.2016 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 weź tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola19 21.03.2016 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 byłoby to wyjście tylko to przy tym tańszym jest informacja o rożnym zużyciu energii - a na tym mi zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 21.03.2016 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 przelicz sobie tą różnicę zużycia energii na kasę ( 1 kWh to jakieś 60-70gr )zobaczysz że to wyjdzie kilka, kilkanaście PLN na rokta droższa nigdy Ci się nie zwróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts