aiki 23.03.2016 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Jaja se z ludzi robisz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 24.03.2016 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 A o to i komin wentylacyjny dobrze wygląda to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchenz 24.03.2016 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 (edytowane) Rozumiem że ten komin wentylacyjny w kuchni jest ok ? nie będę wdychał czegoś tam..... ? Jest OK, ale będzie zasysał radon z parteru. Ale skoro nie dbasz o zdrowie domowników to i tak zrobisz jak chcesz. Edytowane 24 Marca 2016 przez muchenz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 24.03.2016 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Hmm, widze że znasz moje tematy zasysać nie będzie bo nie ma jak. Ja nie znam się na budowlance, ale ok. Pomagajmy sobie dalej, pomagajmy nawet tym którzy wydają się głupi, ale poprostu nie mają zielonego pojęcia o tym itd. Dziękuje muchenz za odpowiedź. Reszta bez komentarza. Ale jak zadaje pytanie laik majstrowi to majster powinien wiedzieć wszystko od potrzewki i dawać odpowiedzi nawet na te najgłupsze............... Po to są wachowcy tacy jak tu.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 25.03.2016 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 No i co koniec, pokazałem zdjęcie i myślałem że ktoś powie że jest dobrze itp, a tu o............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts