wemil 22.07.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Witam, wlasnie tynkuje domek (Adriana) wewnatrz. I musze przyznac, ze zaluje, ze tej ekipy nie znalazlem wczesniej - rzeczowo i solidnie, w dodatku bardzo sympatyczni - mozna pogadac, pozartowac. A co najwazniejsze - nie musze ich pilnowac, przyjezdzam wieczorem z pracy i tylko patrze jak kolejne etapy sa realizowane. Wszelkie watpliwosci nie sa rozwiazywane przez nich na ich wlasny sposob, lecz konsultowane ze mna aby nie bylo niedorobek. Serdecznie polecam. Jutro postaram sie wziac od majstra numer telefonu. Robia teraz u mnie w Jablonnie, ale z tego, co mi mowili, jezdza po calej centralnej Polsce (Kielce sie lapia... ) Generalnie buduja, tynkuja, ocieplaja itp. pozdrawiam, Wem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 22.07.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Czy ten człowiek nie nazywa się Bogdan Pacak? Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wemil 22.07.2004 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Nie, na imie ma Zygmunt, a nazwiska nie pamietam, ale cos na W. pzdrwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 22.07.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 To ja poproszę o namiary tych panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wemil 22.07.2004 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 jutro podam jakies konkretne dane... od razu sie z nimi umowilem na wylewki i ocieplanie dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 22.07.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 A jakie ceny z nimi dogadałes - jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 23.07.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 ja tez poprosze o namiary na nich - na przyszlosc, jakies kwoty - mozesz podac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozena11 27.07.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 jak to firma DAR-BUD to lepiej sobie nie zawracac glowy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yart 01.08.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Poproszę jeśli to możliwe o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yart 01.08.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Poproszę jeśli to możliwe o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpanek 01.08.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Ja też poproszę o kontakt z tą cudowną ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMZES 02.08.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Je też proszę o numer telefonu. Zdradz też, proszę, ceny jaki biorą Ci doskonali fachowcy. Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza24 12.08.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 tez chetnie bym sie pisał na namiar na taką solidną ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.08.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Ostrożnie, ostrożnie... nie mam dowodów, że i tak jest w tym przypadku ale wielu forumowiczów już się kosztownie "nacięło" na podobnie życzliwe anonsy nibyforumowiczów. Poszkodowani założyli kilka wątków w których uzewnętrzniają swe żale... Coś zbyt szybko i skwapliwie wemil który jak sam pisze dopiero co zaczął prace wykończeniowe poleca usługi fachowców którzy mogli by u niego mieć zatrudnienie przez dość długi czas..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 12.08.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Wowka Masz rację - spójrz kilka postów wyżej nawet nie wie dokładnie jak się nazywa szef niby jego ekipy - czy aby to nie jest zastanawiające hmmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wemil 20.08.2004 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Witam Kolegow, pewnie Wasze komentarze sa uzasadnione i wynikaja z doswiadczen, wiec nie bede sie do nich odnosil, bo na Waszym miejscu raczej bym podobnie reagowal. Co do mnie - musze Wszystkich przeprosic, ale bylem w trakcie przeprowadzki do kolejnego wynajmowanego mieszkania (blizej budowy) i nie mialem przez pewien czas dostepu do internetu. Mialem tez urlop, wiec rowniez w pracy nie moglem korzystac z netu. Jednak juz jestem w necie i - jesli ktokolwiek jest jeszcze zainteresowany - podaje informacje. Majster, ktory u mnie skonczyl wlasnie tynki wewnetrzne i za 2 tyg. rozpocznie wylewki (teraz klade hydraulike, ale z innym panem) nazywa sie ZYGMUNT WEGRZYNOWSKI.Jego numer telefonu to 501 274 179.Mozna dzwonic. Mozna nie dzwonic. To nie jest reklama na sile. Po prostu uwazam, ze jest rzetelnym fachowcem. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie. pozdrawiam, Wem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.08.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Jestem pewna, że Wemil nie będzie miał nic przeciwko temu, żeby do Niego przyjechać i ocenić jakość wykonanych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 20.08.2004 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 A ja jestem zachwycony ekipą, którą poznałem dzięk Forum. Zaprzeczenie wszystkiego złego co piszemy i czytamy na Forum. Z przyjemnością jeżdżę i patrze jak budują... słucham co mówią... I nawet poradzili sobie z moim (s.....nym przez architekta) projektem !!! Czasem warto zaryzykować!!!! Zapraszam do siebie na oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.08.2004 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 I takie wiadomości cieszą.Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 23.08.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts