Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moge polecic swietna ekipe do budowania, tynkowania itp.

wemil

Recommended Posts

Witam,

wlasnie tynkuje domek (Adriana) wewnatrz.

I musze przyznac, ze zaluje, ze tej ekipy nie znalazlem wczesniej - rzeczowo i solidnie, w dodatku bardzo sympatyczni - mozna pogadac, pozartowac.

A co najwazniejsze - nie musze ich pilnowac, przyjezdzam wieczorem z pracy i tylko patrze jak kolejne etapy sa realizowane.

Wszelkie watpliwosci nie sa rozwiazywane przez nich na ich wlasny sposob, lecz konsultowane ze mna aby nie bylo niedorobek.

Serdecznie polecam.

Jutro postaram sie wziac od majstra numer telefonu.

Robia teraz u mnie w Jablonnie, ale z tego, co mi mowili, jezdza po calej centralnej Polsce (Kielce sie lapia... )

Generalnie buduja, tynkuja, ocieplaja itp.

pozdrawiam,

Wem

• 2 weeks później...

Ostrożnie, ostrożnie... nie mam dowodów, że i tak jest w tym przypadku ale wielu forumowiczów już się kosztownie "nacięło" na podobnie życzliwe anonsy nibyforumowiczów.

Poszkodowani założyli kilka wątków w których uzewnętrzniają swe żale...

Coś zbyt szybko i skwapliwie wemil który jak sam pisze dopiero co zaczął prace wykończeniowe poleca usługi fachowców którzy mogli by u niego mieć zatrudnienie przez dość długi czas.....

Witam Kolegow,

pewnie Wasze komentarze sa uzasadnione i wynikaja z doswiadczen, wiec nie bede sie do nich odnosil, bo na Waszym miejscu raczej bym podobnie reagowal.

Co do mnie - musze Wszystkich przeprosic, ale bylem w trakcie przeprowadzki do kolejnego wynajmowanego mieszkania (blizej budowy) i nie mialem przez pewien czas dostepu do internetu. Mialem tez urlop, wiec rowniez w pracy nie moglem korzystac z netu.

Jednak juz jestem w necie i - jesli ktokolwiek jest jeszcze zainteresowany - podaje informacje.

Majster, ktory u mnie skonczyl wlasnie tynki wewnetrzne i za 2 tyg. rozpocznie wylewki (teraz klade hydraulike, ale z innym panem) nazywa sie ZYGMUNT WEGRZYNOWSKI.

Jego numer telefonu to 501 274 179.

Mozna dzwonic. Mozna nie dzwonic. To nie jest reklama na sile.

Po prostu uwazam, ze jest rzetelnym fachowcem.

Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie.

pozdrawiam,

Wem

A ja jestem zachwycony ekipą, którą poznałem dzięk Forum. Zaprzeczenie wszystkiego złego co piszemy i czytamy na Forum. Z przyjemnością jeżdżę i patrze jak budują... słucham co mówią... I nawet poradzili sobie z moim (s.....nym przez architekta) projektem !!! Czasem warto zaryzykować!!!! Zapraszam do siebie na oględziny :)