pablo0187 25.04.2016 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Udało mi się znaleźć geologa z wolnym terminem, więc odżałuje trochę kasy i będę miał od razu zrobione opracowanie składu gleby itp. Wydaje mi się, że nie będą to wyrzucone pieniądze w błoto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 27.04.2016 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Hej. Dzięki za link. Z pewnością się przyda. Chciałbym samemu bo ambicje i chęci są duże, ale niestety praca na pełen etat mi na to nie pozwoli i brak doświadczenia w budowlance też powoduje duże ograniczenia. W planach mam zrobić stano ,,0'' samemu. Ściany nośne, stropy i więźbę chciałbym zlecić fachowcom. A dalej to czas pokaże. Deskowanie i instalacje też chciałbym zrobić sam, ale zobaczymy jak będę stał z czasem. Póki co skupiam się na kupnie działki. Już mamy w sumie upatrzoną i w przyszłym tygodniu mamy spotkać się z właścicielem i omówić szczegóły zakupu więc nastawienie jest pozytywne A jeżeli chodzi o projekt domu to bardzo odpowiada nam rozkład pomieszczeń i z wyglądu też jest super spoko - dasz rade... inni dali - Ty tez dasz:lol2: pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo0187 02.05.2016 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Dzięki, wiara w ludzi czyni cuda No i... udało się od czwartku (28.04.2016) jesteśmy wraz z małżonką właścicielami działki o pow. 1464m2 Przed zakupem geolog sprawdził działkę i powiedział, że śmiało można budować dom Piękne chwile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.05.2016 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts