kamilo1409 20.03.2016 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Witam, mam zamówione dębowe schody na wymiar. Chciałbym aby były w nich podświetlane stopnie. Muszę się dowiedzieć czy trzeba w kanałkach pod stopniami dawać listwy ze szkłem czy wystarczy sama przyklejona taśma LED i czy ta taśma powinna być na całym stopniu czy tylko np na środku niewielki pasek? Oraz jak to jest z czujnikami ruchu na górze i na dole? Jakie wybrać i jak je zamontować w schodach, aby były mało widoczne i łapały tylko na wysokości schodka na którym się znajdują? Czy ktoś ma cos takiego i może się podzielić swoimi doświadczeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 23.03.2016 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Witaj !!U mnie Schody drewniane, góra dół z czujnikiem:) W stopniach co drugi stopień taśma ledowa:) Na razie tyle...chyba nie pomogłam zbyt wiele...ale jak będą zrobione końcem maja możesz pytać - też jestem ciekawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oddan 23.03.2016 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 A ja nie zdecydowałem się jednak na te czujniki i w sumie nie żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts