PaRa 19.06.2021 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2021 Jak sprawdza się grys granitowy na podjeździe ? Jest stabilny, nie tworzą się koleiny lub kałuże, nie porasta chwastami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thoreg 20.06.2021 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2021 To ładnie to wymyśliłeś. Profile wchodzą na te uszy? Bo na zdjęciach nie widać miejsc mocowania. Profile licują się z uszami. Prościej będzie jak zrobię jutro zdjęcie i wszystko będzie jasne. Jak sprawdza się grys granitowy na podjeździe ? Jest stabilny, nie tworzą się koleiny lub kałuże, nie porasta chwastami ? Jestem w miarę zadowolony. Koleiny się nie robią. Na początku był mało stabilny, ale później, po podpowiedzi sąsiada, sypnąłem warstwę ok. 3 cm piasku (mam 5 cm grysu granitowego) i ustabilizował się. W miejscach gdzie wjeżdżam samochodem grys utwardził się na beton. Przez ostatnie 3 lata tylko raz zaobserwowałem kałuże, ale wtedy tak długo i mocno lało, że cała działka mi pływała... Czasem wyrywam jakieś pojedyncze chwasty, ale jest tego bardzo mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 29.06.2021 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Jak oceniasz efekty lawn levelingu? Zastanawiam się nad zrobieniem na wiosnę, ale w sumie nie jestem pewien czego się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts