Kac-Per 20.03.2016 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Witam serdecznie Buduje dom z pracowni Archeton - Omega Dron W miarę postępujących prac prawdopodobnie znalazłem błąd. Dokładnie chodzi o podciągi i strop. Wydaje mi się że projekt został wykonany pod strop teriva i nie został zmieniony dla płyt KONBET jakie są przewidziane na strop. Z tego co udało mi się ustalić wg projektu podciągi i strop i wieniec powinien być wylany jednocześnie co przy stropie panelowym nie jest możliwe. W pierwszej kolejności trzeba zalać podciągi, na nich ułożyć kształtki "L" i "U". ułożyć płyty stropowe i następnie wylać wieniec. Wydaję mi się że jest to nie możliwe do wykonania wg projektu. Jak można rozwiązać ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 21.03.2016 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 A czy niniejsza uwaga trafiła do biura projektowego? Bo chyba od tego trzeba zacząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts