Krystian 22.07.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Wiele osób pytało mnie co zabrać z sobą do papusiania, więc pomyślałem sobie, że na wspólny grill i pieczonki na Krępie niech każdy coś zaproponuje i zrobimy z tego ,,Wspólny stół" (zupełnie inaczej się na to mówiło w Chatkach studenckich... ) Oczywiście, nikt nikomu nic nie marzuca, więc oczekuję waszych propozycji... Z postów w temacie głównym i info na priva wywnioskowałem, że zainteresowaniem będą się cieszyć: - pieczonki, - grill, - ognisko, - sałatki, - napoje, - różności... Na dzień dzisiejszy trzeba liczyć ok.60 uczestników ( Forumowiczów z rodzinami) plus , mam nadzieję, Redakcja która tym razem byłaby naszym gościem... Deklarujcie swój wkład do ,,Wspólnego stołu" ... a ja tu będę prowadził statystykę... Zacznę od siebie i będę dodawał Wasze propozycje... PIECZONKI - 4garnki (2+1 od Majki+1 od Ilony75), GRILL - 3kg karkóweczki, OGNISKO - 6kg śląskiej, SAŁATKI - sałatki od gagi2 , a ja pogadam z żoną... NAPOJE - bez krzinki dębowego i Kelta nie da rady... RÓŻNOŚCI - pieczywo 4 świeżutkie bochenki chlebka, zadeklarowane ciasta i kołocze... Nawiasem powiem, że do różności można np proponować własne (mamy,teściowej) wypieki...mniam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.07.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 A ktos kiedyś chwalil sie Keltem Nie będzie? Niepożalowana strata Jak odnajdziemy nasz kociolek, to tez przywieziemy go z "zawartością" - czyli trzeba przewidziec miejsce na 3-cie ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.07.2004 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Majka - będzie Kelcik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.07.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 czyli mąż losuje role kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 03.08.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Krystian, ja deklaruję się, że przywiozę różne sałatki (to moja specjalność ) ale na 60 osób to raczej nie wydolę.... Pozdrawiam serdecznie, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.08.2004 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 dzięki gaga2 - nikt nie wydoli dla wszystkich, to nie wesele... , więc po kawałeczku i wspólnie coś zorganizujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 09.08.2004 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Jak juz wczesniej sie deklarowałam mogę przygotować kociołek .Tylko o ile się orientuję kociołki są różnego typu jedne na nóżkach a inne wiszące ja mam właśnie ten wiszący i zastanawiam się czy technicznie damy radę go do tam upiec. Bo jeżeli nie to przygotuje coś innego?Krystian decyzja nalezy do Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.08.2004 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Damy radę, stali na budowie trochę zostało, zrobimy trójnóg, łańcuszek się też znajdzie...no to mamy cztery kociołki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 10.08.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Prostrzy sposób to kilka pustaków z jednej i drugiej strony i jakaś rurka idealne rozwiazanie na naszej budowie jest stały element placu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 hmm.... to my przywieziemy ze szczecina nasze piwko krzynke i jakies kiełbaski na ognisko tez zapakujemy.... napoje tez sie znajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 nasze - czytaj - regionalne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 MAJKA moj mężuś też bedzie robił za kierowce..... ale chyba na drugi dzien...kawał drogi do szczecina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.08.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 fajnie, ze będziecie. A skrzynka piwa najlepszym pozywieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.08.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 My też oczywiście coś przywieziemy.Kiełbaska na ognisko coś na grilla zobaczymy jeszcze co, jakś sałatka napoje oraz pieczywko.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.08.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Zdaje się, ze bedzie tyle jadła, ze powinniśmy przywieźć ze sobą Pepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2004 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 .. a i Adam_ może zabrać swoją psiunię, aby pomogła posprzętać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts