SK 22.07.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Dom z użytkowym poddaszem 50m2 dół + 46 poddasze, 18m2 garaż, możliwe do wykonania? Jakie były koszty stanu surowego otwrtego w Waszych domach z poddaszem, prosze podajcie metraż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 22.07.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 dom z uzytkowym poddaszem garaz z kotłownią w bryle 146 m2 pow. uzytkowej stan surowy otwarty bez pokrycia dachu tylko deskowanie i papa nie całe 72 tys. dokładnie liczone razem z wszystkimi papierami i małym przygotowaniami placu: ławy wylewane z gruchy na to sciany fundamentowe z bloczków betonowych, ściany z porothermu 25, strop teriva zalewany gruchą dach skomplikowany nasadkowy, lukarny i kominy ponad dach z klinkieru, zrobiony taras narozny a i jeszcze wylany chudziak w środku z położoną kanalizacją na parterze. to z grubsza tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szuruś 22.07.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 85000,00 zł dom110m + 40 m garaż z kotłownią . stan pod dach z dach. Braasa . Żadnych ekstrawagancji . Ławy fund. - ''gruszka'' strop teriva- ''gruszka'' ściany - suporex 36 gr. dachówka - braas celtycka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 25.07.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Coś podobnego ja buduję - pow. uż. 94 m2 + garaż 26 m2. Co do kosztów to w dniu dzisiejszym nie mogę powiedzieć dokładnie gdyż jeszcze nie skończyłem ale myślę, że 50k napewno będzie za mało ale nie za wiele. Najdroższe jest ... wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts