wg39070 26.03.2016 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Forumowicz asolt to wykonuje. Jeśli jest tylko cień szans na gaz ziemny, należy zrobić wszystko aby doprowadzić go do swojej kotłowni. Nie będę pisał takich bzdur jak co niektórzy, w stylu "nie dla węgla w nowych domach" czy też "nie dla kaloryferów w nowych domach". Każdy robi jak mu najwygodniej. Pragnę jednak nadmienić, iż gaz ziemny i centralne oparte o ten nośnik energii jest berdzo wygodne i sterowalne. Pozdrawiam. Życzę wszystkim forumowiczom wesołych i zdrowych Świąt Wielkij Nocy, no i tradycyjnie mokrego Dyngusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 26.03.2016 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 (edytowane) Jak to: Każdy robi jak mu najwygodniej .Nie będę pisał takich bzdur jak co niektórzy, w stylu "nie dla węgla w nowych domach" czy też "nie dla kaloryferów w nowych domach. ma się do tego: Jeśli jest tylko cień szans na gaz ziemny, należy zrobić wszystko aby doprowadzić go do swojej kotłowni. + z innego twojego wpisu: Ludzie, piszcie po ludzku! Chętnie bym się dowiedział dlaczego uważasz, że węgiel oraz grzejniki w nowym domu nie są "bzdurą" ? Edytowane 26 Marca 2016 przez link2jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 26.03.2016 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Mi się wydaj, że On nie do końca wie co pisze. Już gdzieś wcześniej pisałem, że ma problem z przekazywaniem swoich myśli. Zakladam, że zaraz tu wpadnie i będzie wyzywał, gdyż na pewno Go nie zrozumieliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 26.03.2016 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Mi się wydaj, że On nie do końca wie co pisze. Już gdzieś wcześniej pisałem, że ma problem z przekazywaniem swoich myśli. Zakladam, że zaraz tu wpadnie i będzie wyzywał, gdyż na pewno Go nie zrozumieliśmy... Wpadam! Ale... Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy oraz mokrego Dyngusa. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts