fraksipon 22.03.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 po włożeniu stałej ościeżnicy z płyty, na piankę pozostało mi z każdej stron po około od 2 do 4 mm. Utrzyma się ościeżnica czy muszę kuć dalej? Mam już położone płytki od wewnętrznej strony pomieszczenia i to mnie trochę martwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 22.03.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Nikt Ci nie zagwarantuje czy się urzyma czy nie, ja bym pistoletem próbował wstrzelić tak zeby szła w srodek a nie na boki na płytki, trzeba by utkać czymś dziurki, piana to MEGA MOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 22.03.2016 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Wykuj małe poziome bruzdy co jakąś odległość , tak abyś mógł włożyć rurkę , piany użyj nisko rozprężnej więc mega mocy nie będzie jednak rozeprzeć ościeżnicę musisz . Piana rośnie mało ale rośnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 30.03.2016 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Trzeba jednak podkuć, bo piana będzie tu spełniała jednak jakąś określoną rolę - ciekawe jaką skoro wszyscy sugerują punktowe wstrzelenie pianki BRAWO!Resztę obrobisz standardowo czyli opaska lub ćwierćwałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 30.03.2016 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Zasugerowałem się drzwiami do pokoju np , jeżeli to wejściowe to tak jak piszesz bez kucia się nie obędzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts