maciejtoya 23.03.2016 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Witam, Chciałbym zamontować profile ościeżnicowe pod zmieniony otwór w drzwiach. Mam ogrzewanie podłogowe na poddaszu i niestety nie wiem gdzie idą rurki od ogrzewania. Jak wybrnąć z tej sytuacji ? Jak przykręcić kątowniki systemowe do podłogi ? Słyszałem o termowizji ale nie jest to możliwe ponieważ ogrzewanie jeszcze nie działa. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 23.03.2016 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 A nie robiłeś ,, etapowych << zdjęć podczas budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejtoya 23.03.2016 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Niestety tam nie zrobiłem bo nie bylo mnie kilka dni kiedy to było wykonywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 23.03.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Śrubokręt i dłubiemy - tylko ręcznie.Jak wydłubiemy to wiemy czy można czy nie.Potem klej do płytek czy coś i zaklejamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 24.03.2016 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 A może dać 24V jeżeli masz czynnik w rurach tylko nie wiem czy czujnik wykryje taki prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejtoya 25.03.2016 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Zacząłem dłubać srubokrętem z jednej strony i rurek od ogrzewania nie ma za to trafiłem na rurkę w otulinie idącą do drabinki w łazience. Cięzko będzie tam się wkręcić nawet jak to odkryłem i wiem co gdzie jest. Pytanie nr 2. Czy zamiast kołków mogę użyc kleju tzw. gwóźdź w płynie firmy Dragon i przykleić taki kątownik do posadzki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 25.03.2016 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Jak już masz wydłubane to możesz dać kołki krótsze i zatopić je zaklejając dziurę. To chyba pracuje na ścinanie więc bardzo głęboko nie musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejtoya 25.03.2016 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Wydłubałem wszystkie otwory i praktycznie mogę dać kołek na głebokość max 3 cm i tak zrobię. Jaką to teraz masą wypełnić ? Mam zaprawe betonowa, klej do plytek elastyczny oraz zaprawę naprawczą Izohan R-103. Otwory jakie zrobiłem to mniej wiecej 10x15 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts