danielon 23.03.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Witam serdecznie. Niebawem mam do położenie podłoge w łazience w płytkach 60x60 cm tylko ze to drewniany domem ,łazienka na piętrze z podłogą drewnianą na legarach . lagary deski i nakręcona na to płyta regipsowa zagumowana ( przygotował właściciel domku wcześniej) i tu mam pytanie czy mogę kleić na niej płytki klejem- klej ceresit cm 22 , problem również w tym ze gdy chodzi się po tej powierzchni podłoga trzęsię sie ,ma drgania.. nie baardzo chce kłaś na to ale właściciel upiera się ze nic się nie stanie.. co moge z tym zrobic? wylać tam coś? zazbroić jakos... pomożcie:) za wszelkie podpowiedzi bardzo dziekuje. Pozdrawiam Daniel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 24.03.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Czy dobrze rozumiem , r-g na podłodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielon 24.03.2016 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 no tak hehe wiem ze masakra ale wrzucil tam r-g poprzykręcał to do starej podlogi drewnianej i zagumowal.... i co teraz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts