karoloo 24.03.2016 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Na rysunku kolorem czerwonym zaznaczyłem gres/płytki, które chciałbym żeby były w jednolitym jasnym kolorze, kolor niebieski to panele. Prosze o pomoc, czy bedzie pasowalo taka "szachownica: panele w pokoju, płytki w kuchni, znowu kawałek paneli i plytki/gres w przedpokoju? Zastanawiałem sie, czy nie zrobić do wysokości aneksu kuchennego jednolitych płytek, a pozniej paneli odzielonych listwa ozdobna, ale boje sie, ze to pomniejszy salon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 24.03.2016 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Nie będzie to ładnie wyglądało.Ja bym zostawiła jedynie płytki przy wejściu dalej panele,albo po całości płytki np.drewnopodobne.A ta kuchnia taka malutka będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts