K_Grzes 24.03.2016 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Witam, Zamierzam wybudować ogrodzenie frontowe. Przyjąłem następujące założenia: długość ogrodzenia 31m - podmurówka betonowa (lana) wystająca powyżej poziomu gruntu na 15cm (posadowienie w gruncie 1m) - 7 murków betonowych (lanych - beton gładki): 120x25x180 - cztery sztuki, 60x25x180 trzy sztuki - 4 słupki aluminiowe lub z blachy ocynkowanej - malowane proszkowo - 7 przęseł aluminiowych lub z blachy ocynkowanej - malowanych proszkowo - wzór jak na załączonym zdjęciu - brama samonośna 5m (z przeciwwagą 2m) - wzór i materiały takie jak na przęsła - furtka 0,9m - wzór i materiały takie jak na przęsła /Users/gkedzia/Desktop/slajd3.jpeg Proszę o praktyczne rady. Czy ktoś może polecić taniego i solidnego fachowca z okolic Pruszkowa koło Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domaroo 29.03.2016 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Najtańszy jest chyba płot betonowy ale jak dla mnie najmniej atrakcyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gejzer33 31.03.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 To prawda ... dlatego ja polecam metalowe przęsła sa najtrwalsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts