pagu 26.03.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Witam jak w temacie czy ktoś budował z firmą Abakon dom z prefabrykatów keramzytowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 27.03.2016 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 W Buczkowicach koło bielska jest 5 domów obok siebie które zbudowali i sprzedawali - juz jakieś 5 lat temu - więc możesz sie tam przejechać i popytać mieszkańców. Z tego co sie orientowałem z 4 lata temu to cena była dużo wyższa niż jak budowałem w tradycyjnym systemie różnymi ekipami - więc odpuściłem. Z tego co patrzyłem na cennik to nadal sso jest bardzo drogi - przykładowo 80metrów za 130 tys - za tyle to ja zrobiłem 135 metrów na super materiałach - ale wykończeniówka tania - czyli pewnie na byle jakich materiałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 28.03.2016 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 A ja myslałem że na prefabrykatach będzie taniej ... nie ma innego sposobu jak wycena do porównania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxsie 21.04.2016 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 My będziemy budować z nimi za kilka miesięcy, będę mogła coś więcej powiedzieć, Póki co, współpraca przedbudowlana układa się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciupaq 02.05.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 My właśnie zaczynamy budowę z nimi. Jeżeli masz jakieś pytania to pisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachetka 03.05.2016 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 My właśnie zaczynamy budowę z nimi. Jeżeli masz jakieś pytania to pisz na PW. Ja również będę zainteresowana. Znajomi w zeszłym roku wybudowali dom z keramzytu i u nich akurat cena była bardzo zbliżona do domu w tradcycyjnej technologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krak245 29.04.2019 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) Ja mam tylko jedną radę dla osób, które chcą podpisać z nimi umowę: UCIEKAJCIE JAK NAJDALEJ! My niestety tego nie zrobiliśmy i mamy ostatnie kilka miesięcy wyciągnięte z życiorysu, opis ich praktyk znajdą Państwo tu:https://forum.muratordom.pl/showthread.php?357965-Dziennik-budowy-projekt-quot-Abakon-2009-SE-3-budowanego-bez-firmy-ABAKON!!!&p=7844308#post7844308 Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez Krak245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotokraw 04.01.2022 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Nie polecamy firmy ABAKON. Jesteśmy na samym początku współpracy z tą firmą i już mamy bardzo utrudniony kontakt. Do czasu podpisania umowy oraz wpłaty zaliczki wszystko super, natomiast już chwilę później totalne olewanie klienta. Dokładnej opinii na temat budowy nie mogę napisać, gdyż firma nawet nie zaczęła budowy (oczywiście nie dotrzymują terminów zawartych w umowie).Każdy etap, tak naprawdę wstępny - NIE JEST W ŻADNYM STOPNIU PROFESJONALNY. Należy się 100 razy zastanowić nad wyborem tej firmy, a na pewno przy podpisywaniu umowy brać prawnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts