piter-ek 27.03.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Dzień dobry Kupiłem mieszkanie i po otwarciu drzwi balkonowych zauważyłem wodę w ościeżnicy (nie jestem pewien, że tak to się nazywa) tak jak na zdjęciu: przez to pojawiła się też rdza oraz zacieki: Czy to możliwe że winne są temu zatkane (prawdopodobnie fugą) dziurki w zewnętrznej części okna (tak jak na zdjęciu poniżej)? Powinienem usunąć stamtąd fugę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 27.03.2016 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Niedrożne otwory odwodnieniowe moga byc tego przyczyna. Zacznij od ich udrożnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 29.03.2016 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 (edytowane) Nie ma cyrkulacji powietrza ... Edytowane 29 Marca 2016 przez JarekKRK45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.03.2016 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Nie ma cyrkulacji powietrza ... Nie ma, bo najważniejsze w oknie otwory odwadniające są zapchane. Mi to wygląda na silikon - tak czy inaczej - trzeba wydłubać nożykiem, śrubokrętem, może przewiercić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts