CityMatic 21.03.2020 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 czyli przy chlewie za płotem pozostaje filtr węglowy..? Tak, węgiel w pewnym stopniu ograniczy zapach. Ja miałem wylęgarnie kurcząt.... petycja mieszkańców doprowadziła do przeniesienia "produkcji" poza obszar oddziaływania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacogi 26.04.2020 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 OK, ale czy dokładając filtr węglowy nie zwiększę oporu na wentylatorze nawiewnym? Czy będę musiał założyć jakiś tłumik na wywiewie, żeby zrównoważyć przepływ powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 26.04.2020 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Dlatego filtr węglowy musi mieć jak największą powierzchnię, tym samym opory jakie stworzy dla wentylatora. A odpowiadając na pytanie - nie, nie będziesz musiał zakładać tłumika na wywiewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacogi 27.04.2020 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 OK, a gdzie znajdę taki filtr ? Przy okazji czy rury od nawiewu i wywiewu muszą mieć taką samą długość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 27.04.2020 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 OK, a gdzie znajdę taki filtr ? Przy okazji czy rury od nawiewu i wywiewu muszą mieć taką samą długość ? To by było trudne skoro w moim przypadku jest Gwc 70mb. Jak widzisz w wątku można kupić taki filtr, można też zrobić(szczególnie, że te o dużej wydajności są dość drogie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacogi 28.04.2020 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Chodziło mi o długość przewodów od skrzynek rozdzielczych do anemostatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartyyMcFly 20.10.2023 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2023 Odgrzewam kotleta.Szukałem długo, ale większość tego typu urządzeń jest dla dużych kubatur.Zamierzam kupić taki sprzęt. Produkcja Włoska, perfumy tej samej firmy, na kubatury do 800- 1200m3. Dozowanie i programowanie wg.kubatury i upodobań.https://www.annatwelve.com.pl/products/heaven-scent-diffuser?gclid=CjwKCAjwysipBhBXEiwApJOcu-MB0ReDaRZc4UPEpejZ4it6fg3jU5tWhDaFHlIqjKcoAxFNHcdi2BoCeRUQAvD_BwE Cena 1900PLN. Perfumy 120ml ok 200PLN, mają wystarczyć na ponad rok. Rozsądnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts