Mariusz10 28.03.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Naszło mnie takie pytanie. Mianowicie aktualnie chciałbym kupić cały sprzęt agd, rtv do mieszkania i widząc ofertę rynku nie wiem na co się zdecydować i powoli dochodzę do wniosku, że jaki sprzęt bym nie kupił ze średniej półki to zadowoli moje oczekiwania. Stąd też pytanie czy z producentów dostępnych na rynku zawiódł Was serwis producenta? Czy któryś robił jakieś wybitne problemy z załatwieniem reklamacji swojego produktu?Bo skoro oferta jest tak szeroka i teoretycznie z każdego producenta sprzętu byłbym w stanie wybrać zestaw to wartym uwagi czynnikiem decydującym o zakupie sprzętu może być również jakość działającego serwisu. Znajomi mają sprzęt Boscha mieli jedną awarię i mówili, że z serwisem nie było problemu. Kogoś w tej materii polecacie lub stanowczo odradzacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 28.03.2016 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Jedyną rzeczą którą pamiętam bym serwisował był czajnik Zelmer'a. Punktów serwisowych w Polsce minimum 50. Wysłałem do Łodzi... po 5 dniach przyszedł nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz10 31.03.2016 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Zelmer kiedyś był na prawdę solidny nie wiem jak teraz bo nie używałem ich sprzętów od lat. Ciekaw jestem jak z serwisami obecnych producentów boch, whirlpool, amika, samsung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptyk 22.05.2016 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Według mnie najlepszy serwis to każdy z nas. Nie ma co przepłacać w większości przypadków psuje się coś naprawdę banalnego. A jak zepsuje się coś poważnego jak jakaś elektronika którą cięzko wymienić to i tak nam tego nie zrobią w serwisie. Więc ja oddaje coś do naprawdy tylko jak jest na gwarancji jak jest juz po to sam kombinuje. Tym bardziej że części wcale nei jest ciężko dostać kiedyś jak były tylko bazarki to był problem ale teraz. Sklepów internetowych z częściami jest kilka jak np north. Łatwo znaleźc co nam się popsuło i można samemu próbowac naprawić a wychodzi naprawdę sporo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 22.05.2016 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Wybrałem cały sprzęt marki Whirlpool z tej racji, że moja lodówka tej firmy działa bezawaryjnie 15 lat:cool:. Żaden to argument, ale na czymś trzeba swój wybór oprzeć. Np. firmy Amica nie kupię nic, bo płyta gazowa u rodziny bardzo szybko się popsuła, najmniejszy palnik bardzo słabo zaczął palić i to w 2 lata po zakupie. Jednak podejrzewam, że obecnie każdy producent zoptymalizował koszty i obecny sprzęt AGD ma zaprogramowany czas życia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts