kroyena 22.07.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Czy warto rozpoczynać zabawę w Honorowe Dawstwo Krwi przed budową? Qrde, ale powaga, jak na klowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Czy warto rozpoczynać zabawę w Honorowe Dawstwo Krwi przed budową? Qrde, ale powaga, jak na klowna. A co ma jedno do drugiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.07.2004 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Duzo z robótek fizycznych mam zamiar robić samodzielnie, a jak mnie powyssysają to weny mogę nie mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 23.07.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 kroyena Masz tyle werwy, że ta niewielka ilość oddanej przez Ciebie krwi nie powinna Ci zaszkodzić w pracach budowlanych. No i dostaniesz przecież przepyszną czekoladę na wzmocnienie ( czy jeszcze dają? ) A tak w ogóle, to brawa za szlachetną myśl o czynie w słusznej sprawie - bo chyba na samej myśli się nie skończy? ( Co to są wapiry? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.07.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 "Wapiry" - pewnie jakieś nowe slowo, rozwinięcie "wap'u", albo skrót od wapna Faceci jak ognia boją się strzykawki. Kroyena nie pójdzie, znajdzie sobie wymowkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 23.07.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 A może chodzi o "wapory"? (Ale to przystoi damom z towarzystwa, a kroyena jest wszak facetem!? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.07.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.07.2004 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 No byłem, byłem i jak się okazało całkiem niegroźnie się skończyło. Popisałem tylko intercośtam. Zapomniałem, że późną zimą krojony byłe, a to blokuje na 1/2 roku możliwość, tak mi doktor vampir zasugerował, gdy ja mu jak na spowiedzi. Do zobaczenia za miesiąc (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 09.09.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 kroyena, i co dalej? Miesiąc minął - byłeś drugi raz? A to jest fajna sprawa, przez parę lat mnie "doili", nawet sie zgłosiłam do banku dawców szpiku. Dostałeś 6 czekolad "po" i wielką bułę z szynką "przed"? Nie zemdlałeś? Przy mnie jeden facet odleciał, pielęgniarki wywiozły go z fotelem, a chłop jak pałąc kultury, taki wielki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts