shadowman25 29.03.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Witam wszystkich forumowiczów. To mój pierwszy post na tym forum. Robię sufit podwieszany. Mam już przykręcone płyty gk. Pojawił się pomysł by z jednej strony ściany zrobić półkę (wypust) z sufitu do zamontowania halogenów. W tym miejscu akurat najbliższy profil CD jest oddalony od ściany o o 40 cm a półka chciałbym aby miała szerokość 25 cm. Czy mogę zrobić tak, że na suficie przykręcę profil UD bezpośrednio do płyty gk kołkami typu molly np co 15cm i w taki sposób zrobię konstrukcję półki - i czy będzie się to bezpieczne trzymać (chciałbym uniknąć ściągania przykręconych już płyt). Długość półki to 3,80 metra. Wysokość 10 cm, szerokość 25 cm. Bardzo proszę o poradę w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 29.03.2016 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Wg mnie się trzymać będzie, ale nie wiem czy nie będzie pękac, choć jak co 15cm chcesz dawać to może nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts