Baumeister 29.03.2016 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Hej może i wsród Was jest jaki(a)ś pasjonat(k)a chodzenia z wykrywką, Od kilku lat jestem posiadaczem polskiego HS3 (Smętek) oraz Garrett AT PRO i Garrett'owskiego pinpointera. Jak tylko czas pozwala ruszam w teren... a że jestem w trakcie budowy to tego czasu jest niewiele. Niemniej jednak od czasu do czasu udaje sie ruszyć w okoliczne - nie tylko jaworznickie - lasy i pola. Nie mam określonego gatunku czy tez wielkości skarbu.. Króŧko mówiąc szukam w gruncie rzeczy - każdej rzeczy Pozdrawiam poszukujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 30.03.2016 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 A jak to jest ze znalezieniem w/g prawa ,bo z tego co wiem to trzeba jakieś ekwilibrystykii prawnego uniku nie jest to takie halo jezeli znajdziesz cos małego w Przypadku złota to juz problem podobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts