marla1980 29.03.2016 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 DRZWI ZEWNĘTRZNE DREWNIANE JAKIEJ FIRMY POLECACIE ERKADO, CAL CZY STOLPAW zastanawiam się nad firmą erkado ceny wychodzą zbliżone od. 6000 zł do 8500 z dostawką nie wiem jakie sa opinie osób które to już mają interesuje mnie dąb i okleina i ramiak dębowy pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 30.03.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Każda z tych firm ma swoje duże plusy jak i kilka minusów.Nie piszesz gdzie mają być montowane te drzwi, od której strony świata, czy jest tam zadaszenie, czy dalej masz wiatrołap, czy ten wiatrołap będzie ogrzewany czy nie ... i tak dalej i tak dalej. Stolpaw dla mnie jedne z ciekawszych drzwi swego czasu i nadal nie jest to biedna półka. Erkado jako drzwi zewnętrzne to oczko w głowie Zbigniewa (właściciela) w rodzinnej firmie (choć nie jest to mała firemka produkująca kilka setek drzwi rocznie), CAL też do złych drzwi nie należy, choć jakoś mi osobiście nie podchodzą. Pytanie czy tylko w drewnianych się poruszasz czy szukasz też drzwi stalowych - Hormann, KMT, Wikęd, nieliczne modele Gerdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.04.2016 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Mi dla odmiany kompletnie nie przekonuje Erkada. Samo oczko w głowie nie wystarczy. Cal wprowadził i spopularyzował na rynku parę ciekawych rozwiązań - poszerzenia pod progi drzwiowe, wyszukane pochwyty i związaną z tym całą elektronikę. Przebadane serie drzwi do domów pasywnych - dla mnie są bezkonkurencyjne liderem rynku w segmencie drzwi Premium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 12.04.2016 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Mowa oczywiście o byciu liderem w drzwiach drewnianych aby uściślić rozmowę, bo różne osoby czytają to forum i mogłyby pomyśleć że CAL jest liderem ogółem w drzwiach, na co bym się nie zgodził. Tu należy twardo rozgraniczać stalówki, drewniane, aluminiowe i PCVki które są usilnie porównywane co dla mnie jest błędem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ted31 15.04.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Ja od Stolpawa, który - fakt - nie jest zły, poleciłbym Gerde - światowa sława najlepszych drzwi zewnętrznych antywłamaniowych nie wzięła się z nikąd, chyba jako pierwsi wprowadzili drzwi z zamkiem na wszystkich czterech bokach skrzydła do użytku indywidualnych klientów. Sam takie mam, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.04.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Ja od Stolpawa, który - fakt - nie jest zły, poleciłbym Gerde - światowa sława najlepszych drzwi zewnętrznych antywłamaniowych nie wzięła się z nikąd, chyba jako pierwsi wprowadzili drzwi z zamkiem na wszystkich czterech bokach skrzydła do użytku indywidualnych klientów. Sam takie mam, polecam. Dla pełni informacji dodaj jeszcze że je sprzedajesz. Będzie można bardziej obiektywnie spojrzeć na Twój wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 15.04.2016 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Drzwi za 6000? No nieżle. Ja mam drewniane za 2000 z montażem (teraz może być troche drożej) i jestem zadowolony bardzo.Polecam! http://www.zbydrew.pl/291/oferta/321/drzwi_zew/9/Kolekcja_Classic/127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts