dideq 29.03.2016 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Witam, mam problem z pękniętą belką przy łączeniu na zakładkę (tak jak na zdjęciu) i ogromną prośbę do Was o podpowiedź jak to zabezpieczyć/wzmocnić/usztywnić ? jakąś obejmą? złączem ciesielskim ? jeżeli tak, to jakim konkretnie? (prośba o link) jestem kompletnym laikiem w tych sprawach a chciałbym to zrobić porządnie… z góry wielkie dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.03.2016 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Witam, mam problem z pękniętą belką przy łączeniu na zakładkę (tak jak na zdjęciu) i ogromną prośbę do Was o podpowiedź jak to zabezpieczyć/wzmocnić/usztywnić ? jakąś obejmą? złączem ciesielskim ? jeżeli tak, to jakim konkretnie? (prośba o link) jestem kompletnym laikiem w tych sprawach a chciałbym to zrobić porządnie… z góry wielkie dzięki za podpowiedźA co to za element? Takie pęknięcia są normalne, chyba, że to przechodzi na wylot. Patrząc na te złącze, to pracuje co najwyżej na rozciąganie, jeżeli w ogóle występują tam jakieś naprężenia. Nic się z tym nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts