mmaarcin 31.03.2016 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 (edytowane) Mam dylemat.A mianowicie będę instalował oczyszczalnię 3 komorową 3000l ( 5 osobowa rodzina) , która jak wiem nie jest przez wszystkich aprobowana (lepsza lecz niestety droższa biologiczna).U mnie na działce sam piach i wody gruntowej na 3 metrach nie uświadczysz, dlatego też tego typu rozwiązanie. Ponadto sąsiedzi też nie narzekają (brak problemów z oczyszczalniami)Mój dylemat polega na tym, że nie mogę zdecydować na sposób drenażu.- czy z drenażem ok. 50 metrów? jak długa żywotność takiego układu jelitowego? gdzieś przeczytałem, że po 10 latach do wymiany.- czy może na tunelach rozsączkowych? oszczędność terenu. Wydawało mi się to lepszym rozwiązaniem, lecz spotkałem się z opiniami sprzedawców, którzy twierdzą że się szybciej zatykają i są po prostu "be"- czy na pakietach wbox? Ponoć bardzo dobre rozwiązanie. Ponoć? Bardzo proszę o poradę doświadczonych użytkowników forum. Edytowane 31 Marca 2016 przez mmaarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts