goffr 01.04.2016 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Mamy do remontu budynek w Krakowie. Kilka okien ma nieszablonowe rozmiarówki. Gdzie w tym mieście znajdę kogoś, kto zajmuje się dostawą takich okien na wymiar - zależy mi na rozsądnym terminie realizacji, aby nie trzeba było na nie czekać zbyt długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telka 01.04.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Mamy do remontu budynek w Krakowie. Kilka okien ma nieszablonowe rozmiarówki. Gdzie w tym mieście znajdę kogoś, kto zajmuje się dostawą takich okien na wymiar - zależy mi na rozsądnym terminie realizacji, aby nie trzeba było na nie czekać zbyt długo. My zamawialiśmy okna w salonie Jest to loklana firma z Krakowa i ceny maja bardzo przyzwoite. Myślę, że nie powinni mieć problemu z wykonaniem okien do dowolnego wymiaru. Nie wiem natomiast jak jest u nich z terminem wykonania zlecenia. Musiałbys sam sie zorientować w temacie. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts