Pamus 01.04.2016 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Witam serdecznie.Chciałbym zamontować u siebie monitoring, który pozwoli mi na obserwowanie posesji. Chcę na ten cel przeznaczyć 2000zł. Bardzo proszę o jakieś propozycje. Nie obchodzi mnie typ kamery, może być IP, nie musi, po prostu coś najlepszego w tej cenie, żebym obraz z tych kamerek mógł sobie gdzieś przechowywać, myślę, że więcej niż tydzień nie potrzeba. Chciałbym mieć tez w każdej chwili podgląd na smartfonie. Jak wcześniej już wspomniałem, maksymalnie cztery kamery, żebym miał widok na cztery strony świata w pobliżu domu. Coś najlepszego w tej cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iF-Jimi 02.04.2016 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 2000 zł to mało. Wraz z instalacją nie do zrealizowania, sam sprzęt też ciężko jeśli ma być w miarę ok. Na pewno nie IP, jeśli chcesz tanio i dobrze to AHD lub HDCVI. Temat ceny i jakości był już wałkowany mnóstwo razy, wystarczy że poszperasz trochę głębiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pamus 03.04.2016 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 To ile trzeba by dołożyć żeby dostać coś sensownego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iF-Jimi 03.04.2016 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Kamera w AHD lub HD CVI Full HD w zależności od optyki i innych parametrów powiedzmy od 400 do 700 zł za sztukę żeby miała sens. Rejestrator 4 kanały 500 - 700 zł. Do tego dysk twardy powiedzmy 1TB przystosowany do CCTV (np WD purple) 250 - 300 zł. Do tego drobnica czyli kable, zasilacze do kamer, jakieś listwy itp. To jak chcesz samemu zainstalować. Jak ktoś to ma zainstalować to trzeba jeszcze instalację policzyć. Jak chcesz IP to do kamer i rejestratora + jakieś 50% jeśli też mają być FullHD czyli 2Mpx. Czym wyższa rozdzielczość tym wyższa cena. To podałem ceny sprzętu firm w miarę dobrych w normalnych pieniądzach, tak żeby ci trochę wytrzymały na zewnątrz i optyka nie zaszła od słońca po dwóch latach. Górna półka ma całkiem inne ceny, ale Dallmeiera to sobie raczej w domu nie zainstalujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja.monitoring 24.04.2016 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Witam, Jestem przedstawicielem firm Bezpieczna Firm, oferujemy: - Monitoring online 24 / 7,- Kolorowy obraz HD,- Możliwość robienia zdjęć i nagrywania filmów, tworząc własne archiwum- Automatyczne przełączanie w tryb nocny, obraz nocą wysokiej - Czujnik wykrycia ruchu i automatyczne powiadomienie SMS, mail i w aplikacji (powiadomienia nielimitowane i bezpłatne),- Zdalne sterowanie kamerą za pomocą smartfona,- Dwukierunkowa komunikacja głosowa (mikrofon i głośnik w kamerze),- Nagrywanie obrazu w chmurze,- Wsparcie techniczne BOK,- 29,90 zł netto / m-c. Szczegóły oferty pod numerem 517 491 091, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts