Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PP Płatny Profil - stanie sie "czarna lista?"

fighter1983

Recommended Posts

Takie pytanie mam... bo wlasnie mi wpadly w oko posty uzytkownika Termoorganika i E-Rezcznik Sniezka...

przeciez ich wpisy nie wnosza NIC a NIC do dyskusji...

ogolniki z kart technicznych a i to nie zawsze, i stricte w reklame... nie ma doradztwa technicznego, nie ma nic poza checia wrzucenia nazwy producenta.

I w d.. to mam ze jestem dystrybutorem Termoorganiki - po prostu wpisy tych uzytkownikow za chwile spowoduja ze wpis PP bedzie kojarony z niczym innym jak wylgarna, bezsensowna, i nic nie wnoszaca do dyskusji ordynarna reklama.

Czy cos z tym da sie zrobic? czy jak juz zaplacili to moga wszytsko.

Ja osobiscie sam czasami przeginam z wpisami... PP mi na to pozwala - nikt mnie nie rusza. A dlaczego? Tak samo moje nic nie wnoszace wpisy reklamowe (chociaz ich unikam) powinny byc kasowane.

Nie podoba mi sie to.

po prostu wpisy tych uzytkownikow za chwile spowoduja ze wpis PP bedzie kojarony z niczym innym jak wylgarna, bezsensowna, i nic nie wnoszaca do dyskusji ordynarna reklama.

nie za chwilę, tak już jest od jakiegoś czasu, przynajmniej w moim odczuciu (ale patrząc po wpisach innych forumowiczów, nie tylko moim)

Płatny Profil pozwala tylko na to, by każdy post miał metryczkę z danymi firmy, a także nickiem, avatarem, sygnaturą o treści reklamowej. Wpisy muszą być na temat dyskutowany lub dotyczyć informacji, które wymieniają forumowicze.

Wpisy, które nie są udziałem w dyskusji czy wymianie informacji zgodnej z tematem, są spamem. Każde zgłoszenie do moderacji kończy się usunięciem takich wpisów.