fighter1983 01.04.2016 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Takie pytanie mam... bo wlasnie mi wpadly w oko posty uzytkownika Termoorganika i E-Rezcznik Sniezka... przeciez ich wpisy nie wnosza NIC a NIC do dyskusji... ogolniki z kart technicznych a i to nie zawsze, i stricte w reklame... nie ma doradztwa technicznego, nie ma nic poza checia wrzucenia nazwy producenta.I w d.. to mam ze jestem dystrybutorem Termoorganiki - po prostu wpisy tych uzytkownikow za chwile spowoduja ze wpis PP bedzie kojarony z niczym innym jak wylgarna, bezsensowna, i nic nie wnoszaca do dyskusji ordynarna reklama. Czy cos z tym da sie zrobic? czy jak juz zaplacili to moga wszytsko. Ja osobiscie sam czasami przeginam z wpisami... PP mi na to pozwala - nikt mnie nie rusza. A dlaczego? Tak samo moje nic nie wnoszace wpisy reklamowe (chociaz ich unikam) powinny byc kasowane. Nie podoba mi sie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 04.04.2016 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 po prostu wpisy tych uzytkownikow za chwile spowoduja ze wpis PP bedzie kojarony z niczym innym jak wylgarna, bezsensowna, i nic nie wnoszaca do dyskusji ordynarna reklama. nie za chwilę, tak już jest od jakiegoś czasu, przynajmniej w moim odczuciu (ale patrząc po wpisach innych forumowiczów, nie tylko moim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.04.2016 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Płatny Profil pozwala tylko na to, by każdy post miał metryczkę z danymi firmy, a także nickiem, avatarem, sygnaturą o treści reklamowej. Wpisy muszą być na temat dyskutowany lub dotyczyć informacji, które wymieniają forumowicze. Wpisy, które nie są udziałem w dyskusji czy wymianie informacji zgodnej z tematem, są spamem. Każde zgłoszenie do moderacji kończy się usunięciem takich wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 08.04.2016 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 czyli zgłaszać do moderacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 08.04.2016 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 czyli zgłaszać do moderacji? Na to wychodzi, a jest tego trochę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 08.04.2016 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 droga Redakcjo, ci co są tutaj trochę dłużej i pamiętają np sprawę niesławnej pamięci miki121 nie uwierzą w te zapewnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 08.04.2016 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 droga Redakcjo, ci co są tutaj trochę dłużej i pamiętają np sprawę niesławnej pamięci miki121 nie uwierzą w te zapewnienia... Ponoć do tej pory się udziela, pod zmienionym nickiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 08.04.2016 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 E nie wszyscy są bee... z PP.Kantherm dobrze odpowiada. TO faktycznie lipa - odpowiedź po kilku dniach i do niczego.A czarna lista chyba właśnie się zaczęła tworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts