Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PP Płatny Profil - stanie sie "czarna lista?"

fighter1983

Recommended Posts

Takie pytanie mam... bo wlasnie mi wpadly w oko posty uzytkownika Termoorganika i E-Rezcznik Sniezka...

przeciez ich wpisy nie wnosza NIC a NIC do dyskusji...

ogolniki z kart technicznych a i to nie zawsze, i stricte w reklame... nie ma doradztwa technicznego, nie ma nic poza checia wrzucenia nazwy producenta.

I w d.. to mam ze jestem dystrybutorem Termoorganiki - po prostu wpisy tych uzytkownikow za chwile spowoduja ze wpis PP bedzie kojarony z niczym innym jak wylgarna, bezsensowna, i nic nie wnoszaca do dyskusji ordynarna reklama.

Czy cos z tym da sie zrobic? czy jak juz zaplacili to moga wszytsko.

Ja osobiscie sam czasami przeginam z wpisami... PP mi na to pozwala - nikt mnie nie rusza. A dlaczego? Tak samo moje nic nie wnoszace wpisy reklamowe (chociaz ich unikam) powinny byc kasowane.

Nie podoba mi sie to.

fighter1983 napisał:
po prostu wpisy tych uzytkownikow za chwile spowoduja ze wpis PP bedzie kojarony z niczym innym jak wylgarna, bezsensowna, i nic nie wnoszaca do dyskusji ordynarna reklama.

nie za chwilę, tak już jest od jakiegoś czasu, przynajmniej w moim odczuciu (ale patrząc po wpisach innych forumowiczów, nie tylko moim)

Płatny Profil pozwala tylko na to, by każdy post miał metryczkę z danymi firmy, a także nickiem, avatarem, sygnaturą o treści reklamowej. Wpisy muszą być na temat dyskutowany lub dotyczyć informacji, które wymieniają forumowicze.

Wpisy, które nie są udziałem w dyskusji czy wymianie informacji zgodnej z tematem, są spamem. Każde zgłoszenie do moderacji kończy się usunięciem takich wpisów.