Chimney 03.04.2016 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Witam wszystkich, Szukam mieszkania na warszawskim Bemowie (Jelonki Północne - część bliżej Górczewskiej albo Nowe Bemowo) - około 50m2, dwa pokoje, osobna kuchnia, bez parteru. Mieszkanie może być do remontu, ale ważne dla mnie jest żeby było dwustronne. Czy ktoś z was chce takie sprzedać, albo zna kogoś kto sprzedaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureen121 07.04.2016 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Chimney napisał: Witam wszystkich, Szukam mieszkania na warszawskim Bemowie (Jelonki Północne - część bliżej Górczewskiej albo Nowe Bemowo) - około 50m2, dwa pokoje, osobna kuchnia, bez parteru. Mieszkanie może być do remontu, ale ważne dla mnie jest żeby było dwustronne. Czy ktoś z was chce takie sprzedać, albo zna kogoś kto sprzedaje? Witam serdecznie. Proszę o kontakt 883950110 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 08.04.2016 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Chimney pewnie zaraz odezwą się pośrednicy nieruchomości....Nie opędzisz się od nich.Chyba , że o to Ci chodziło. Powodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bemos 21.04.2016 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Chimney napisał: Witam wszystkich, Szukam mieszkania na warszawskim Bemowie (Jelonki Północne - część bliżej Górczewskiej albo Nowe Bemowo) - około 50m2, dwa pokoje, osobna kuchnia, bez parteru. Mieszkanie może być do remontu, ale ważne dla mnie jest żeby było dwustronne. Czy ktoś z was chce takie sprzedać, albo zna kogoś kto sprzedaje? Poszukaj w gazecie (gaz.wyb. papierowa). Jak tak swoje trafiłem, co prawda inna dzielnica, ale duża okazja była. W necie agencje też je miały, ale drożej sporo. A prywatnie z właścicielem można się było dogadać i bez prawnika itp. się obyło. Nie pamiętam już którego dnia mają dodatek mieszkaniowy, wtedy jest chyba więcej ogłoszeń, z resztą w ogóle możesz i do innych gazet w tym celu pozaglądać, typu jakieś lokalne dzielnicowe. A jak będziesz mieć wątpliwości to weź prawnika itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts