piotrs1 04.04.2016 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Witajcie, Potrzebuje pomocy w rozwiązaniu mojego problemu, mianowicie w łączenia ścian z sufitem oraz w narożnikach zastosowałem akryl z firmy den braven. Akryl był położony w piątek rano, w sobotę po południu zostały pomalowane sufity farba śnieżką do kuchni i łazienek wersja mat. I niestety farba na tym akrylu popękała. Nie wiem czy czas schnięcia akrylu był za krótki, przed malowaniem nie zdawałem sobie z tego sprawy. W niedziele pomalowałem kawałek narożnika fluggersem, który mamy na ściany i również narożnik popękał. Zastanawiam się co teraz powinienem zrobić, czy te miejsca jeszcze nie pomalowane poczekać aż akryl przeschnie na milion procent i wtedy na pewno dadzą się pomalować? Co zrobić z tymi miejscami, gdzie farba jednak jest już popękana? Mieliście kiedyś takie problemy? Będę wdzięczny za każda odpowiedz. Z góry dziękiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 04.04.2016 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Mnie uczuono i do tej pory tak robie tzn. akryl od razu maluje bo później zółknie, zdarzało mi się że pękał i przyczyny były dwie, za dużo zostało go nałożone, daje sie minimalnie, lub po prostu spękał bo tak miało być : ) Strzelam, ze pomieszczenie pracuje : ) Tak u mnie było : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts