Michau_ 04.04.2016 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Dzień dobry, po długim i wnikliwym zapoznawaniu się z treściami forum przyszedł czas na stworzenie własnego profilu i publiczne ukazanie się. Co prawda nie zacząłem nawet remontu domu, ale jestem w trakcie poszukiwania projektanta, który urzeczywistni moją wizję. Przedmiotem remontu oraz rozbudowy jest poniemiecki dom typu bliźniak o powierzchni ok. 90 m2., który chcę rozbudować. Początek prac przewiduję na wiosnę 2017 r. Do tego czasu chcę zając się przygotowaniem domu, wyburzeniem budynków gospodarczych i oczywiście kwestami formalno -prawnymi. Do zobaczenia na łamach forum Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 04.04.2016 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Witamy. Dziel się spostrzeżeniami, doświadczeniami i .... pytaj. Powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts