sweethome11 04.04.2016 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam, potrzebuję Waszej pomocy. zaadoptowałam poddasze z wejściem zewnętrznym od tarasu. Zastanawiam się jak rozwiązać problem wejścia... z tarasu wchodzi się bezpośrednio do salonu oraz kuchni. Nie wyobrażam sobie tej sytuacji zimą, w przypadku gości itd. Można byłoby zrobić wiatrołap ale zależy mi na dodatkowym świetle w salonie z uwagi na to iż posiada on tylko dwa okna dachowe. Dotyczy to również kuchni. A poza tym fajnie byłoby wychodzić z tych pomieszczeń na taras. Zależy mi na jakimś rozwiązaniu... w dniu dzisiejszym stan mieszkania- surowy także można eksperymentować do czasu wejścia murarzy. Z góry dziękuje za wszelkie pomysły! Wstawiam również zdjęcie dla rozświetlenia sytuacji. Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez sweethome11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.04.2016 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Nie adoptuj, zaadaptuj... Nie widzę tego Jak wygląda całe to poddasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sweethome11 04.04.2016 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Aktualnie nie mam dostępu do foto całego mieszkania. Kluczowe jes dla mnie teraz to wejście. Dzięki za podjęcie tematu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.04.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Ale bez rzutu całości trudno się odnieść do wejścia - chyba, że musi być wycięte z kuchnio-salonu, a ich nie można nigdzie przenieść/przesunąć... Jaki duży jest ten taras? Nie można na nim dobudować wiatrołapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts