puchaty14 04.04.2016 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Szukałem tematu podobnego do mojej potrzeby ale mi się nie udało. Chce na działce budowlanej postawić dość duży i wysoki garaż chyba że lepiej będzie to zgłosić jako magazyn itp. Głównie będą stały tam 2 samochody i trochę gratów do majsterkowania. Garaż chciałbym postawić na wylewce betonowej ale nie będzie on na stałe związany z gruntem, oraz chciałbym do garażu prąd i wodę . Pytania moje są takie , jakie pozwolenia trzeba mieć , czy trzeba mieć projekt na taki garaż (wys ok 5 m/ ok 16m szeroki i 12m długi na podstawie kontenerów morskich) , jakie problemy mogę mieć z przyłączami i czy wg. jest możliwe wykonanie takiej budowy. Dodatkowe info o działce i sąsiadujących budynkach: obok działki znajduje się ogromna hala magazynowa, na przeciw firma w budynku jednorodzinnym, działka obok jest też moja ale rolnicza a następna jest jeszcze nie zabudowana. Na działce jest woda i kanalizacja oraz możliwość przyłączenia prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts