Robin77 05.04.2016 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam Potrzebuje pomocy w sprawie przebudowy kuchni. Jej wymiary obecnie to długość 3,5m2szerokość 1,7m2 kuchnia jest zakończona oknem, pod oknem kaloryfer Jedną ścianę mogę przesunąć i nic więcej nie mogę zrobić. Robię to kosztem pokoju za ścianą (nie salonu) Zastanawiam się jak szeroka mogłaby być kuchnia, żeby było funkcjonalna? Dziękuje z góry za podpowiedzi Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Robin77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbyszekT 05.04.2016 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Najlepiej kuchnia około 3 x 4 metry. Wtedy można zrobić zabudowę i wstawić stolik na 4 osoby do "zwykłych" posiłków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin77 05.04.2016 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Dzięki Zbyszek, trochę nie takiej odpowiedzi się spodziewałem Chodzi o to, że jak wczytałem sensowna szerokość kuchni dwurzędowej to 240cm. Czy ktoś ma doświadczenie, może ma kuchnię, gdzie są dwa rzędy ale nie ma takiej szerokości, jest mniej np. 210cm? Czy mógłby się podzielić, czy jest to znośne? Czy są jakieś zasady, które można wtedy zastosować? Wyczytałem np. że piekarnik warto mieć nad blatem, bo jest za mało miejsca, żeby wyciągać rzeczy zeń. Czy ma ktoś np, blaty węższe niż 60cm i jest zadowolony? Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin77 07.04.2016 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Czy ktoś użytkuje dwurzędową kuchnię o szerokości 210cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.