amj2 23.07.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witam. Czy ktoś sie orientuje, czy mogę wybudować dom mieszkalny, całoroczny na działce rekreacyjnej i tam zamieszkać , zameldować się.Do jakiej wielkości mogę zbudować dom i gdzie znajdę przepisy odnosnie tego tamatu. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MB 24.07.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 w mojej okolicy bardzo duzo ludzi buduje domy murowane caloroczne na dzialkach letniskowych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 26.07.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Ja buduję dom mieszkalny na działce rekreacyjnej, mam pozwolenie i nikt w gminie nie miał żadnych wątpliwości. Natomiast na pewno będą problemy z zameldowniem chociaż do końca nie jestem przekonana. Mój plan zakłada że na emeryturze przeprowdzimy się na działkę na stałe. Inna sprawa że projekt mam na dom letniskowo/mieszkalny: DOM JEDNORODZINNY WOLNO STOJĄCY Z PODDASZEM UŻYTKOWYM i WIATĄ GARAŻOWĄ http://www.male-domy.com.pl/43/43b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts