Jerzy Dąbczak 05.04.2016 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Witam, ZLECĘ wykonanie projektu wentylacji mech. z rekuperacją i GWC Czy ktoś ma może pozytywne doświadczenia z profesjonalnie przygotowanymi projektantami / firmą ?Jeśli tak bardzo proszę o informację. Na rynku jest trochę firm rożnych ale chodzi mi o POZYTYWNIE zweryfikowaną przez inwestorów . Chodzi o budynek mieszkalny , piętrowy o pow. użytkowej około 300m². Dziękuję z góry za rzeczowe informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Instaltechnic 05.04.2016 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Witam, ZLECĘ wykonanie projektu wentylacji mech. z rekuperacją i GWC Czy ktoś ma może pozytywne doświadczenia z profesjonalnie przygotowanymi projektantami / firmą ? Jeśli tak bardzo proszę o informację. Na rynku jest trochę firm rożnych ale chodzi mi o POZYTYWNIE zweryfikowaną przez inwestorów . Chodzi o budynek mieszkalny , piętrowy o pow. użytkowej około 300m². Dziękuję z góry za rzeczowe informacje. Z tym jest dość trudno. Projekt tani często ma błędy w postaci centrali umiejscowionej w oknie, anemostatów w stropie, którego nie ma bo jest pustka nad salonem, pionami w miejscu niedopuszczalnym dla klienta. Inwestorzy niestety często kupują projekt i nie mają wiedzy i doświadczenia żeby go zweryfikować. Nie wiem czy opinie pomogą. To trochę jak pytanie o pozytywnie zweryfikowaną stację paliw do samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts