brasica 07.04.2017 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Znowu efekt "wow!" Tempo jak u Strusia Pędziwiatra Vivesy super wyglądają, to już nie szukam niczego innego do swoich korytarzy Cieszę się, że Tobie też podobają się vivesy. Jeśli chodzi o tempo, to niestety właśnie się dowiedziałam,że nasz hydraulik wylądował z zawałem w szpitalu. Na szczęście nie był to rozległy zawał, pan czuje się już lepiej, ale wobec tego nie wiem kiedy mój piec CO zawiśnie na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 07.04.2017 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dzięki za namiary na kratki, czy możesz zdradzić cenę swojej? może być na priv, jeśli będziesz chciała namiary na stolarza chętnie podam, również na priv, jakby co Dosyć blisko mamy do siebie, często jestem w Poznaniu Płytki rewelacyjnie wyglądają na podłodze, gratulacje. Teraz doczytałam o hydrauliku, o jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 07.04.2017 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dzięki za namiary na kratki, czy możesz zdradzić cenę swojej? może być na priv, jeśli będziesz chciała namiary na stolarza chętnie podam, również na priv, jakby co Dosyć blisko mamy do siebie, często jestem w Poznaniu Płytki rewelacyjnie wyglądają na podłodze, gratulacje. Teraz doczytałam o hydrauliku, o jej Wysłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 07.04.2017 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 O idę zobaczyć, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.04.2017 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Ojej, biedny hydraulik Dobrze chociaż, że bez poważnych konsekwencji się obyło. Czy jednak będzie mógł dźwigać ciężary? Może jakiegoś pomocnika weźmie chociaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.04.2017 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Mnie też szkoda hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 20.04.2017 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Pan hydraulik pozbierał się nadzwyczaj szybko, ale widzę, że to jest człowiek z gatunku tych, co bez pracy nie mogli by żyć. Na szczęście ma syna do pomocy, ale to już nie ten format. U mnie dzisiaj (w starym) wiosna wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.04.2017 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Boszzzzzzzzzz, gdzie Ty mieszkasz?? Dasz troszkę słonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 20.04.2017 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Boszzzzzzzzzz, gdzie Ty mieszkasz?? Dasz troszkę słonka Mieszkam (na razie) ponoć w najcieplejszym rejonie Polski. Posyłam Ci te najcieplejsze promienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.04.2017 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Dzięki - wszystkie oddaję moim roślinkom (albo tym co z nich zostało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 21.04.2017 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 W nowym domu prace nabrały tempa- tak wygląda na chwilę obecną kotłownia , odbywa się pierwsze malowanie, kolor zgodnie z założeniami wyszedł taki .Za cztery dni minie 9 miesięcy od momentu wbicia pierwszej łopaty. W starym stoją po kątach kartony, jutro wywozimy ostatnie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.04.2017 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 No jest różnorodność w kotłowni Ogarniasz, co jest do czego? Kolor farby bardzo ładny, co to za pomieszczenie? 9 m-cy i piękny domek się urodził Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 16.05.2017 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Mam już dom. Jakoś tak samo przyszło, że w pewnym momencie przestaliśmy mówić "budowa", a zaczęliśmy mówić dom. Forum czytam codziennie (tzn. ulubione wątki), ale tylko wieczorem na telefonie, w ciągu dnia nie mam na to czasu. Piszę coś rzadko, bo mój komputer jeszcze jest w garażu w pudle. Dwa dni temu został uruchomiony piec CO. Za godzinę przyjeżdża serwisant , uruchomi program wygrzewania podłogówki. Po zakończeniu programu wejdzie parkieciarz (pod warunkiem, że wylewki będą już dość suche). Drzwi wewnętrzne mam już zamówione - musiałam przełożyć termin montażu, bo wciąż czekaliśmy na gaz. W środku zostały już tylko jakieś uzupełnienia, czekam też na blat z ikei -ten http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30335191/ (kuchnia i pralnia już zamontowane - bez polotu- po prostu ikea) , za to wokół domu nie zrobione prawie nic. Jesienią ociepliliśmy dom, ale nie położyliśmy tynku, bo było już zimno i teraz czekamy na ekipę, a to z kolei wstrzymuje nam inne prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 16.05.2017 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 No proszę Cię, "bez polotu"? Nie wierzę, że coś u Ciebie jest bez polotu Na pewno wszystko świetnie wygląda, a to że meble kupowane w ikei nie jest istotne. Liczy się efekt końcowy i Wasze zadowolenie. Blat piękny, ciekawa jestem jak będzie się spisywał Muszę kiedyś w końcu podjechać do ikei i pooglądać, bo nie miałam jeszcze okazji obejrzeć a sklep mam pod nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.05.2017 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Jesienią ociepliliśmy dom, ale nie położyliśmy tynku, bo było już zimno i teraz czekamy na ekipę, a to z kolei wstrzymuje nam inne prace. I co tam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 26.05.2017 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 No i ja czekam na aktualne wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 26.05.2017 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Jak fajnie, że mnie jeszcze pamiętacie ,ja do Waszych wątków też zaglądam, ale mało się tam dzieje. U mnie już niedaleko do końca, w domu to właściwie został do zrobienia tylko parkiet i montaż drzwi. Dzisiaj została zrobiona podmurówka pod frontowe ogrodzenie. Piszę z komórki więc przepraszam za ewentualne "byki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 30.05.2017 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 To skoro tyle już zrobione, poproszę o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.05.2017 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 To skoro tyle już zrobione, poproszę o zdjęcia Podpinam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 31.08.2017 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Witaj nie było mnie tu baaardzo długo ale już jestem gratuluje postępow prac i pięknych płetek również czekam na efekt kjońcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts