pestka56 28.07.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 28.07.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 28.07.2016 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 No pięknie! Bardzo się cieszę I w dodatku tak ładnie i porządnie na placu budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 29.07.2016 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 No pięknie! Bardzo się cieszę I w dodatku tak ładnie i porządnie na placu budowy! Czy porządnie ,to będziemy się przekonywać w trakcie budowy. Na razie zapłaciłam 1300 zł za wywiezienie krzaków itp. więc jest jako tako. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 31.07.2016 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Co ja pacze!! Gratuluję wylanych ław! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 31.07.2016 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Co ja pacze!! Gratuluję wylanych ław! Dzięki za gratulacje, mam już nawet wymurowane ściany fundamentowe, ale na razie nie mam zdjęć - od jutra zaczynają "się robić" izolacje fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 31.07.2016 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 To szybciutko Nic nie pisałaś o swoich planach, a tu nagle bach! I są fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.08.2016 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Co ja pacze!! Gratuluję wylanych ław! Dołączam się do gratulacji Zastój, zastój i nagle bach Ani się obejrzymy a ogród będziesz zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 01.08.2016 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Dołączam się do gratulacji Zastój, zastój i nagle bach Ani się obejrzymy a ogród będziesz zakładać Oj, chciałabym, chciała... Na razie rozmnażam rośliny, oczywiście te, które się da. Właśnie dzielę hortensje ogrodowe, tutaj musiałam je okrywać na zimę i wiosną długo, a tam u córki kwitną bez okrywania jak oszalałe. Chętnie robiłabym ten ogród już, ale działka ma tylko 850 m i nie ma żadnej możliwości, żeby jakaś roślinka tam przeżyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 01.08.2016 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Mam już zdjęcia moich ścian fundamentowych, na dzisiaj są w takim stanie - jutro będzie robiona izolacja izohanem. . Mam też pytanie do specjalistki od kominków(jeżeli tu zajrzy) czyli Pestki - co sądzisz o kominku Jotul 530 FL. Na 80% to będzie ten wkład, Jotul ma teraz promocję(o 20% taniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.08.2016 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Skończyłam pracę i... jestem Rpśnie domeczek Jotule to jedne z Mercedesów wśród wkładów kominkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Spoko ściany fundamentowe U mnie hortensja też marznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 02.08.2016 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Skończyłam pracę i... jestem Rpśnie domeczek Jotule to jedne z Mercedesów wśród wkładów kominkowych Pestka , a co Ty tak po nocach pracujesz? No to się tym Jotulem zainteresujemy bardziej, bo w tej promocji to taki drogi nie wychodzi. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez brasica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.08.2016 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Taki zawód. We wtorek, tydzień temu, dzwoni klientka ze zleceniem na 16 stron broszury, która musi znaleźć się w dystrybucji 4 sierpnia. Ma być mało do zrobienia i komplet materiałów mam dostać najpóźniej we czwartek do godz. 16. Zgadzam się i dogadujemy warunki. Potem rzecz się rozwija z dobowym opóźnieniem, ale ciągle jest dla mnie do ogarnięcia bez zarwanych nocy choć materiały okazują się być fatalnej jakości i wymagają sporej ingerencji. Wczoraj 16 stron cudownie rozmnożyło się w 24 (sic!), ale udało mi się skończyć i wysłać do drukarni bez poślizgu. W nagrodę obejrzałam sobie piękny świt w moim ogrodzie. Słońce po ostatnich ulewach postanowiło wespół z ptasią ferajną ukoić moje nieco skołatane nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 02.08.2016 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 W nagrodę obejrzałam sobie piękny świt w moim ogrodzie. Słońce po ostatnich ulewach postanowiło wespół z ptasią ferajną ukoić moje nieco skołatane nerwy. O! I to jest właśnie kwintesencja posiadania ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.08.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 To jest jak najlepsza terapia psychologiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 04.08.2016 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) U mnie jakoś idzie do przodu, wydaje mi się, że panowie mają nie najgorsze tempo. Dziś w południe było tak Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez brasica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Pogoda jest trzeba korzystać, robota pali się w rękach, widać postępy olbrzymie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 04.08.2016 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) A wieczorem czyli pół godzinki temu wygląda już tak. Mogę uznać stan ZERO za osiągnięty. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez brasica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Super A za płotem roślinki sąsiadów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts