ewamewa 11.08.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 A właściwie to dlaczego nie ma na FM tematu: "Jak zbudować dom i się nie rozwieść?":lol2: ...bo zakładka z takim tematem "pękałaby w szwach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamewa 11.08.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 :rotfl: Mój mąż jest taki sam :P jak się go cos pytam to on się nie zna a jak twybieram kolory to on od razu że taki nie taki nie a jak pytam jaki ? to on nie wie :/ rany julek...skąd ja to znam ? ostatnio jak poszliśmy zamawiać drzwi wejściowe to utknęliśmy na wybieraniu wytłoczenia na skrzydle. Mieliśmy wybrać spośród 40 wzorów. Pytam się , który Ci się podoba...wszystkie...ok...no to zawęziłam wybór do 3...a teraz który ? wszystkie 3 ładne... no to tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 12.08.2016 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 :rotfl: widocznie męskie nasienie tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 30.08.2016 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Zaniedbałam swój dziennik, ale tak to jest, jak się buduje 200 km dalej. Sprawy posunęły się do przodu, nawet bardziej niż przypuszczałam. Mamy już mury zewnętrzne, budują się kominy i zaczynają się budować działówki. Czekamy na wiązary. Okna, drzwi, brama garażowa zamówione.Potem chyba elektryka, tynki i STOP, ponieważ termin z gazowni mamy do 15.05.2017, a nie wiem, czy mają zwyczaj robić coś przed końcem terminu. Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez brasica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 30.08.2016 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Na zdjęciach kolejno front domu od ulicy i strona ogrodowa Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez brasica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 31.08.2016 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Ewa, jaki to będzie ładny dom, już widać! I rzeczywiście urósł bardzo szybko A z tym terminem gazu to nie musi tak być - my mamy termin przyłacza elektrycznego na jesień 2017, ale na pewno będzie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 31.08.2016 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Bardzo zgrabny domek, już na tym etapie sprawia wrażenie przytulnego Tempo ekspresowe a na odległość nie narzekaj, przynajmniej się nie stresujesz, że ktoś z czymś się spóźnia czy źle pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 31.08.2016 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Bardzo zgrabny domek, już na tym etapie sprawia wrażenie przytulnego Tempo ekspresowe a na odległość nie narzekaj, przynajmniej się nie stresujesz, że ktoś z czymś się spóźnia czy źle pracuje A wiesz, że to jeszcze większy stres jest? Moja budowa jest pod doskonałą opieką (córki i zięcia) , ale ja jestem taką osobą co musi wszystko naocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 31.08.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 ja jestem taką osobą co musi wszystko naocznie. Mam tak samo Ale domek rośnie w tempie imponującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 31.08.2016 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Dorzucę jeszcze parę detali - wejście do domu i okno od sypialni , łazienka z wejściem po lewej do prysznica , i wiatrołap z otworem drzwiowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alewe 31.08.2016 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Bardzo fajny projekt a z budową lecicie ekspresowo :DD. ps. w pierwszych postach widziałam Twój piękny ogród, chyba zwrócę się po ogrodniczą poradę za jakiś czas ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamewa 31.08.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 idzie jak z płatka najgorzej zacząć...potem już z kopyta ani się obejrzysz i mozaikę trzeba kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 08.09.2016 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Chyba muszę coś tu wpisać, bo niedługo nie znajdę swojego wątku. A więc temat mury mamy już zakończony, za wyjątkiem małego zonku, który idzie do poprawki.Są ściany szczytowe (trzy), są również ściany działowe(wszystkie).Właśnie stawiane są wiązary. Dom na dzisiaj wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 11.09.2016 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 (edytowane) Wiązary zamontowane, od poniedziałku panowie zaczynają kłaść membranę, a potem łaty itp. i dachówki. Pod koniec miesiąca mają być okna i elektrycy. Zrobiłam też przedpłatę na kominek; będzie Jotul 530 FL, przynajmniej ten temat mam już zamknięty. Za to bardzo będę rozkminiać jak go obudować. Jak do tej pory przeważa wersja: obudowa taka trochę portalowa z białej cegły, ale to jeszcze nie koniec dywagacji. Jeśli tu ktoś zagląda, to pozdrawiam. Edytowane 11 Września 2016 przez brasica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.09.2016 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.09.2016 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Zaglądamy, zaglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 13.09.2016 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Masz już zarys dachu Ale super, dobrze że opóźnienie z wiązarami niewielkie. U nas opóźnienia 3 tyg. ale mają przyjechać w ten piątek Czyli okna masz już zamówione... Ja czekam na zimowe promocje W ogóle jak patrzę na tempo Twojej budowy, to mam wyrzuty, że się obijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 13.09.2016 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 No superrrr już !!!!!!!!!!!!!!!! domek wygląda ekstra prosta bryła duże okna czekamy na czapeczke domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 19.09.2016 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Czapeczka domku pomału się dzierga, dzisiejszy dzień był początkiem tego dziergania - zdjęcia jeszcze ciepłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.09.2016 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Pięknie dzierga się czapeczka, kolejny domek, który przed zimą ja dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts