PusiaKssawery 24.09.2016 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Piękna dachówka, piękny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.09.2016 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Śliczne dachówki, strzał w 10! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.09.2016 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Gdybym mogła położyć u siebie dachówkę, to tylko taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 26.09.2016 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Pytałaś u mnie o tę baterię dwuobwodową - tak, jedno doprowadzenie wody będzie ze zmiękczacza, a drugie - z pominięciem zmiękczacza, ale filtry będą ( woda do celów spożywczych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 27.09.2016 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Dachówka pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 27.09.2016 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Dzięki dziewczyny, nie spodziewałam się, że moja dachówka tak się spodoba, teraz polubię ją jeszcze bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamewa 28.09.2016 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 dachówka rzeczywiście bardzo efektowna ... też chcieliśmy taki kolor ale warunki nie dopuszczają takiego koloru dachu więc musieliśmy wybrać inny . Zgadzam się z dziewczynami, żeby nie robić w tym roku ocieplenia zewnętrznego. Dom musi trochę "pooddychać" po tynkach i wylewkach i pozbyć się dużej wilgoci technologicznej. A jak jeszcze nie będzie ogrzewania na zimę to już wogóle wykluczone. No i nie zakładaj drzwi przed tynkami. Szkoda drzwi i kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 28.09.2016 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Zgadzam się z ewamewa w 1000 % lepiej poczekać niż potem żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 29.09.2016 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Dach skończony, teraz czekam na deszcz:lol2: Firma od okien przyspieszyła termin zakładania, mnie to pasowało, więc mamy też okna. Po założeniu okien dom zrobił się jakby mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.09.2016 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Coraz ładniejszy domeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 30.09.2016 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Domek wygląda elegancko gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 03.10.2016 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Chciałam deszcz, to mam . Na moją chałupkę dzisiaj leje od rana, na razie nic nie cieknie. Za to tu gdzie mieszkam, od rana do teraz było piękne słoneczko. Brama garażowa i drzwi zostały zamontowane przed terminem. Trochę mnie razi różnica w szerokości doświetli, wiedziałam o tej różnicy, ale myślałam, że będzie to mniej widoczne, będę musiała z tym żyć. Zdecydowaliśmy się jednak zamontować drzwi, ale panom fachowcom nie damy klucza, tylko będą musieli wchodzić do środka przez bramę garażową. Dzisiaj swoją pracę zaczęli panowie elektrycy. Na dowód parę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 10.10.2016 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 I jak tam praca wre ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alewe 11.10.2016 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Szykuje się piękny elegancki dom. Świetnie dobrałaś drzwi i bramę z dachem Ciekawa jestem elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 12.10.2016 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Dom coraz piękniejszy Wybór tego projektu to była świetna decyzja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 12.10.2016 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Piękny dom Jaką macie podłogę pod drzwiami? Bo o ile jestem na bieżąco, to nie macie jeszcze wylewek. Nie było to problemem? Firma, która nam wykonywała wylewki od teraz w umowie będzie miała zapis, że nie może być zamontowanych drzwi, a jeśli będą, to oni nie wykonają wylewki pod nimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 13.10.2016 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Witam, dziewczyny, jak tak na szybko z doskoku, bo jestem na budowie. TsunamiM - u mnie nie będzie wylewki pod drzwiami, mam założony tzw. ciepły próg pod drzwiami, więc wylewka będzie z jednej i drugiej strony do progu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 13.10.2016 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 brasica, a może też tak być. My też mamy ciepły próg, ale i tak pod nim jest 8 cm wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 13.10.2016 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 brasica, a może też tak być. My też mamy ciepły próg, ale i tak pod nim jest 8 cm wylewki. Ja dokładnie nie wiem jak to się nazywa, ale jak spojrzysz na zdjęcie to widać pod drzwiami taką ciemnobrązową "podpórkę" . Przy oknach to się nazywa chyba poszerzenie. Ona ma 23 cm wysokości, czyli tyle ile zajmie u mnie styropian i wylewka razem. Więc pod drzwiami nie ma już wolnej przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 13.10.2016 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 domyślam się, że to zależy od producenta drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts