amalfi 29.01.2017 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Wklejałaś gdzieś rzuty? Nie przypominam sobie, abym widziałą i teraz przeleciałam cały wątek i chyba nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 29.01.2017 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Wklejałaś gdzieś rzuty? Nie przypominam sobie, abym widziałą i teraz przeleciałam cały wątek i chyba nie ma Wklejałam - post 134 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?247709-Z-domu-do-domku-parterowy-na-jesie%C5%84/page7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.01.2017 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Wklejałam - post 134 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?247709-Z-domu-do-domku-parterowy-na-jesie%C5%84/page7 Dzieki. Przegapiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 30.01.2017 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Poszukuję fajnego niedużego grzejnika do łazienki z grzałką elektryczną, ale żaden mi się nie podoba, może ktoś zna źródło takowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 30.01.2017 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Poszukaj w katalogu Termy. My od nich braliśmy ale zwykły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.02.2017 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Proszę, do przeprowadzki już się szykujesz, jak to zleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 01.02.2017 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Teraz dopiero dokładnie przyjrzałam się tym twoim rzutom domku i widzę że rzeczywiście mamy podobne układy salonu i łazienki Życzę powodzenia w urządzaniu i coraz bliżej przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 15.02.2017 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Coś na mojej budowie drgnęło, pan hydraulik zamontował już część instalacji, tzn. rurki od wody, odkurzacza, teraz układany jest styropian, na nim podłogówka i na koniec lutego mamy umówionych panów od wylewek. Chociaż patrząc na pogodę, to nie wiem , czy to będzie wykonalne. Dostałam też fakturę za montaż skrzynki elektrycznej, więc prąd już blisko. A tak obecnie wyglądają podłogi w moim domu pierwsze zdjęcie to salon, drugie- oczywiście- łazienka i trzecie kuchnia z wyjściem na ogród. (tylko kiedy tam ogród będzie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 15.02.2017 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 O jak miło Coraz bliżej! Na kiedy planujecie przeprowadzkę? W sprawie ogrodu zadaję sobie to samo pytanie...a jeszcze w dodatku patrząc przez drzwi tarasowe zadaję sobie pytanie o taras...bo na razie musiałabym robić spory skok w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 15.02.2017 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Dodam jeszcze, bo może kogoś to interesuje, Agencja NR łaskawie wydała zgodę na sprzedaż mojej nieruchomości osobom "nieuprawnionym" czyli nie ujętym w ustawie o ziemi. Pomocne przy tym było zebranie ogłoszeń z całego roku z gazetki rolniczej, umowy z biurami nieruchomości (im więcej tym lepiej), ogłoszenia w gazetach regionalnych i wydrukowane zrzuty ekranu z ogłoszeniami w internecie. Gdybym tego nie miała - byłby problem tzn. musiałabym zacząć się ogłaszać, tylko nie wiem czy klient chciałby czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 15.02.2017 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 (edytowane) O jak miło Coraz bliżej! Na kiedy planujecie przeprowadzkę? W sprawie ogrodu zadaję sobie to samo pytanie...a jeszcze w dodatku patrząc przez drzwi tarasowe zadaję sobie pytanie o taras...bo na razie musiałabym robić spory skok w dół O! Ewa! Wyprowadzić się muszę do końca maja, bo taki ustaliliśmy termin graniczny z kupującymi. Gdyby się udało, to chciałabym wcześniej. Niestety sądzę, że na jakieś 2 miesiące będziemy musieli wprowadzić się do córki i chociaż mamy tam swój pokój, chciałabym, aby to było jak najkrócej. Dużo będzie zależało od pogody, bo mamy termin na wylewki, ale nie wiem czy pogoda go nie zrewiduje. Jeśli o taras chodzi, to ja mam już w projekcie drewniany i przy tym chyba zostanę. Córka ma taki (ma ok.40 m) i mnie się to podoba, a na dokładkę jest on od południa więc inny niż drewniany bardzo by się nagrzewał. Tylko, że też na razie to trzeba wykonywać skok do ogrodu, bo trzeba podnieść poziom gruntu. A nie możemy tego zrobić, bo jeszcze nie mamy założonego szamba. Edytowane 15 Lutego 2017 przez brasica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 17.02.2017 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Super, że możesz wreszcie spokojnie sprzedawać Życzę ciepłej, dobrej pogody i terminowych wylewek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 04.03.2017 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Super, że możesz wreszcie spokojnie sprzedawać Życzę ciepłej, dobrej pogody i terminowych wylewek! Dzięki za życzenia, właśnie się spełniły i co do pogody i co do wylewek. Mam już podłogi po których można chodzić, od środy ruszamy z ociepleniem sufitów. Na dzisiaj wygląda to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.03.2017 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Łaaaał, ekstra! Piękna równiutka podłoga Pozytywnie zazdraszczam D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 07.03.2017 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Pięknie!!! Zazdroszczę Ci tych wielkich okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.03.2017 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Jak pięknie. A okna zarąbiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 08.03.2017 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Okna rzeczywiście są duże, moim zamiarem jest "wprowadzić" ogród do domu przez te okna. Ma tam być duży taras , przy tarasie "ciurkadełko", tylko na razie za chiny nie wiem jak ono ma wyglądać. Oglądam różne inspiracje i pewnie będzie to kompilacja różnych tego typu chlupoczących miejsc z wodą. A tymczasem przebywam tydzień w starym domu, tydzień w nowym (obok domu). W starym wciąż się pakuję, część mebli poszła już w dobre ręce, ale do końca daleko. Czasem śni mi się w nocy, że nie zdążyłam się spakować i posprzątać po sobie. W nowym właśnie odbieram od kuriera płytki do wiatrołapu, pralni i kotłowni. Mam już upatrzone do kuchni i do łazienki na podłogę. Trochę się jeszcze waham co do płytek na ścianę do łazienki, najchętniej byłyby to białe 15x30, do tego cygaro, ale nie mogę takich znaleźć (kupuję prawie wszystko przez internet) . Jak pisałam mam już skrzynkę prądową (gazową zresztą też) ale na prąd wciąż czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2017 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 O ciurkadelkach ogrodowych od wczoraj gadamy u Mani1220. Zajrzyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 18.03.2017 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 O ciurkadelkach ogrodowych od wczoraj gadamy u Mani1220. Zajrzyj Zajrzałam, oczywiście, tylko czasu brak, żeby wziąć udział w dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.03.2017 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Piękne okna, cudo "ciurkadełko" Przez moment nie załapałam o co kaman Też mam coś takiego w planie, z gotową wizją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts