Mart2 07.04.2016 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Witam Koledzy mam następujący problem, mam wymurowany płot z porothermu i na górę jako daszki bede miał dogiętą na wymiar blachę. Moj problem polega na tym jak to zamontować do muru z cegły porothermu? Prosze o poradę jak to fachowo zamontować?Z góry dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 08.04.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Może piana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxb 08.04.2016 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Można też przymocować "obce" paski blachy do pustaka a docelowy daszek z nimi zafelcować. Wtedy masz pewnie przymocowane i brak śrub na daszku. Oczywiście takie rozwiązanie wcześniej trzeba uzgodnić z Twoim "zaginaczem" czy się tak da zrobić akurat w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mart2 08.04.2016 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Może piana? Super pomysł, jak myślicie koledzy bedzie to sie trzymało na piankę montażowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 09.04.2016 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Moim zdaniem będzie, tylko bokami żeby słońce do niej nie docierało, i z montażem nie będzie łatwo, musisz jakąś niskorozprężalną chyba zastosowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mart2 09.04.2016 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Koledzy a moge bezpośrednio położyć blachę na mur i tak zakładać na piankę montażowa??Czy należy pod blachę podłożyć płytę osb, bo widziałem tak u sąsiada opierzenia na murkach ogniowych robili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts